2016. augusztus 29., hétfő

SOROS-ŰZÉST!

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2016.08.29.


A közmédia naponta, sőt óránként vagy még gyakrabban tájékoztatja a nemzetikeresztény magyarságot Soros György ármánykodásairól. Teljesen független politológusok is elemeznek meg értékelnek!

Eljött az ideje a cselekvésnek! Már nem elegendő a hírek hallatán elborzadni és imádkozni; a csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja elmormolt „mocskos zsidó!” sem ad már megfelelő védelmet!

Érzi, tudja ezt a NÜK is, ezért a SEK (Soros-elhárítási Központ) révén fölvette a kapcsolatot az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségének Budapestre látogató elnökével. A kölcsönös megértés szívélyes légkörében lezajlott megbeszélésen megállapodtak, hogy a közeli jövőben Soros-űző szartartást rendeznek a Nemzet Főterén, ahol akár két- vagy hárommillió magyar ember is összegyűlhet, hogy megtisztuljon, segítse imádott nemzetét is a megtisztulásban.

Nem könnyű persze a feladat, mert Soros György magának Luci Ferkónak (rossz kölök!) legeredményesebben tevékenykedő ügynöke! Amint azt a SEK mellett dolgozó politológus, Kiszelly Zoltán elmondta, Merkel is Soros György kottájából játszik! Ez minden bizonnyal így igaz; erre már Rogán Antal is fölhívta a figyelmet, majd egy évvel ezelőtt – és pontosan ugyanezekkel a szavakkal! Nem csodálhatjuk, hogy Soros bérencei mindenféle hazugsággal rágalmazzák a NÜK propagandaminiszterét!

A NÜK (ne feledjük: Nemzeti Ügyek Kormánya) és az ÖNSZ (Ördögűzők Nemzetközi Szövetsége) megállapodása örvendetes fejlemény a sorosizmussal való harcunkban: a nemzetközi zsidó ármánykodása elleni európai érdekű nemzeti szabadságharcunk szükségképpen nemzetközivé válik!

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.