2016. augusztus 16., kedd

SZÉLLEL SZEMBEN HUGYOZTOK, SRÁCOK!

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2016.08.16.


Az a helyzet, hogy minden társadalomban – Timbuktutól Írországig – van egy adott réteg, amelyik nem is tud, nem is akar gondolkodni, pontosan ezért jól manipulálható. Ez a réteg nálunk sem szélesebb, mint bárhol máshol. A többiek pedig képesek gondolkodni, önállóan utánanézni dolgoknak, felismerni a hazugságot és saját agyból döntéseket hozni.

Ez persze nem gátolja meg az ilyenfajta kormányprostikat abban, hogy próbálkozzanak. Próbálkoznak is. Mennek neki mindennek, amiben/akiben veszélyt látnak. Nemrég a Szalonnának támadtak, egészen aberrált, idióta mocskot összehordva. Most a 444.hu (és hogy kárba ne vesszen az idő), minden civil és politikai szervezet célpont lett. Ahogy célpont volt a közelmúltban a Szalonna is. És sorra fog kerülni minden olyan felület, amelyik nem a seggnyalásból él.

Van egy pár rossz hírem a PestiSrácok (és az elvtársaik) számára. Nem fog működni. Nem működött esetünkben sem, mert az olvasók pontosan átlátnak a hazugságaitokon. Nem fog működni a 444.hu esetében sem, mert ki nem szarja le, hogy két évvel ezelőtt Soros alapítványa 14 millió forinttal támogatta az oldalt?

Ahogy mellénk álltak az olvasók, a 444.hu mellé is oda fognak állni és minden újság, blog, szervezet, civil mellé odaállnak, akit ti veszélyesnek tartotok és ezért ki akarjátok csinálni. Széllel szemben hugyoztok, srácok! Nem érzitek a bűzt?

A többiek esetében sem fog működni. Pontosan azért – és most a magánvéleményemet közlöm, ugyanis nekem is jogom van ehhez – mert hiteltelen szarok vagytok. Szarok vagytok emberileg egyenként és összességében, a Kádár-rendszerből átmentett szókincsetekkel és szerzőitekkel. Szarok vagytok szakmailag a sótlan, érdektelen, minden tehetség híján összegányolt irományaitokkal. Szarok vagytok erkölcsileg, a hazugságokból és seggnyalásból tákolt lapotokkal. Szarok vagytok, mert újságírónak valljátok magatokat, közben mindent megtesztek a sajtó-, a szólás- és a gondolat szabadságának sárbatiprásáért. Szarok vagytok, mert ezt ti is pontosan tudjátok, de fontosabb a vastag fizetési boríték, mint az igazság.

Szarok vagytok, ezért alulmaradtok. Bár lehetséges, hogy van valami haszna a működéseteknek. Hátha egyszer ezek az elhallgattatni kívánt hangok – például különféle portálok – laza szövetségben összeállva felveszik a kesztyűt. Nem is lenne ez olyan rossz dolog. Ugye, srácok? Menjetek, vegyétek fel a béreteket. Ma is megszolgáltatok érte.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.