2016. augusztus 24., szerda

TELITALÁLAT

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.08.24.


Országos antikorrupciós aláírásgyűjtésünk kecskeméti állomásán belebotlottunk mindabba, amitől az Országunk szétrohad, és ami miatt szükségesnek tartjuk korrupció-ellenes népszavazás kiírását. Megláttuk a Maffiaállam leplezetlen arcát. Elképesztő történet következik.

Óvtak minket sokan, hogy Kecskemétre menjünk. Közismerten Fideszhatalmi bázis, csakhát mi meg úgy gondoljuk, hogy attól még nem lesz egy város sem narancssárga, ha azt épp a Rezsim birtokolja közhatalmi szinten. A mi feladatunk az egész ország mozgósítása, és annak éppúgy része Kecskemét is, mint bármelyik magyar város. Így aztán szépen beadtam demonstrációnk bejelentését, és vártam. A történet, ami valszeg szerepelni fog a tankönyvekben, mint tipikus maffiaállami sztori, innen kezdődik.

Fontos tudni, hogy a rendőrségnek 48 órája van, hogy érdemi döntést hozzon egy bejelentett demonstrációról. Megtilthatja, elutasíthatja hatáskör hiányában, vagy lehetetlen célra irányuló kezdeményezésként minősítheti, nagyjából ennyit tehet. Ha azonban ezek egyikét sem teszi meg 48 órán belül, akkor a törvény szerint további 24 várakozás után a demonstráció jogerőssé válik. Augusztus 20-án hajnali 2:37-kor jelentettem be a tüntetést, és csak augusztus 22-e délben kaptam egy telefonhívást a Kecskeméti Rendőrkapitányságról. Személyes egyeztetést kértek, mondtam, oké, de felhívtam a magasrangú rendőrtiszt figyelmét, hogy igazából már nincs miről tárgyalni, ugyanis az elutasításra rendelkezésre álló 48 óra letelt, tüntetésünk jogerős...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.