2016. augusztus 1., hétfő

TERRORIZMUS, AMIN SEM A KERÍTÉS, SEM A TELJES KIUTASÍTÁS NEM SEGÍT

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Szigetvári Viktor
2016.08.01.


Angela Merkel német kancellár szabadságát megszakítva reagált az elmúlt időszak részben radikális dzsihádista terrortámadásaira. Kitartó higgadtsággal utasítja el az Iszlám Államhoz köthető terrort és a párhuzamos társadalmak kialakulását, de nem hajlandó engedni a gyűlöletnek. Igaza van.

 Az európai és amerikai demagógok javaslatai csak még több szenvedést és emberhalált hoztak volna, így zsákutcát jelentenek. Az ilyen politikusok csak a félelemekre építve akarnak népszerűvé válni, nem a válságot próbálják kezelni. Minden egyes radikális dzsihádista terrorista saját muszlim közössége békés tagjainak is árt, mert nehezíti az integrációt és a segítségnyújtást.


Biztonságot csak emberséggel és összefogással lehet teremteni. Az európai együttműködést a menekültválság kezelésében éppen – sajnos – Orbán Viktor akadályozta meg. Egyetértünk Angela Merkel és az Európai Unió vezetőinek kitartásával és programjával. Ennek része a közös határőrizet, a szigorúan érvényesített kiutasítási politika és a jogszerű menedékkérők kvóta alapú elosztása...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.