2016. augusztus 4., csütörtök

ÚJ SALEMI BOSZORKÁNYOK - EURÓPA A KÖZEL-KELETIEK SZEMÉVEL

MANDINER BLOG
Szerző: Bencsik Gábor
2016.08.04.


Az emberi lélek egyik legfontosabb törvénye, hogy az egyén – helyesen – igyekszik jóban lenni önmagával. Ennek azonban az is a következménye, hogy nehezen látja be a saját hibáját, a bajok okát lehetőleg önmagán kívül akarja megtalálni.

Még a legelvakultabb muszlim számára is nyilvánvaló, hogy az európai kultúra az anyagi javak sokkal nagyobb tömegét teszi elérhetővé a tagjai számára, mint a közel-keleti vagy észak-afrikai, ráadásul békés, kellemes életkörülmények között. A közel-keleti kultúra – jelentős részben szó szerint – romokban hever, az európai kultúra azonban minden hibájával együtt is virágzik.

Egy muszlim sem teheti meg, hogy ne tegye fel a kérdést: miért van ez így? Talán vannak, akik azt mondják: mi arabok, mi muszlimok rontottuk el a dolgot. De ez nagyon nehezen elfogadható, hiszen személyiségromboló, az önértékelést kikezdő válasz.

A lélek működési törvényei szerint szükségszerű, hogy a legtöbben más választ keressenek. Ez pedig nem más, mint hogy az igaz vallás követőinek ez a hátravetettsége a Gonosz műve, Európa a Gonosz hatalmában van. Elég csak ránézni az erkölcstelenségükre, az önzésükre, a pénzimádatukra, a vallástalanságukra, a gyerektelenségükre.

Innen pedig már logikus a következtetés: a Gonoszt le kell győzni, az igazságot helyre kell állítani, Európa boszorkányait el kell pusztítani, és az ottani embereknek el kell vinni az igazság fényét: az iszlámot...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.