2016. augusztus 20., szombat

ÜNNEPI ALJASSÁG

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztros István
2016.08.20.


Az ünnepre rendesen „földíszítették” az országot: bármerre nézünk, mindenütt hazug, uszító plakátjaikat láthatjuk. S az ország pénzéből – meg az EU-éból: hiszen ennek is, annak is elveszik „közpénz jellegét”…

Borzasztó, milyen rossz arca van az országnak! S mintha minden a hatalmat bitorló bűnszervezet kedve szerint alakulna: volt a foci Eb., most olimpiai közvetítésekkel lehet meg-megszakítani a folyamatos kormányzati uszítást – és ha ennek is vége, ráhajtanak az ’56-os emlékévükre… Pont jól jön: októberig lehet vele migráncsozni.

Egy hatalombitorló bagázs minden ünnepünket meghamisítja, a maga ocsmány képére formálja. De nagyobb baj, hogy megmérgezi magával hétköznapjainkat is.

Történelmileg úgy alakult(…), hogy legkönnyebb dolguk augusztus 20-ával van – már csak azért is, mert jelentős egyházi segítséget kapnak gazemberkedésükhöz.

Itt van példának okádék a Hoppál Péter nevű alak. Azt mondják, ő a „kultúráért felelős államtitkár”… Megehetné a franc azt a „kultúrát”, amelyért ilyen emberek „felelnek”: lemoshatatlan nemzeti szégyenünk!

A már említett foci Eb., az olimpia és az ’56-os „emlékév” is csak alkalom a banda szakadatlan migráncsozásához. „Természetesen” nemzeti ünnepünket, augusztus 20-át is a migráncsozás moslékába fojtja a bűnszervezet.

Szóval előáll ez az alak, ez a Hoppál, a Fidesz „kultúrájáért felelős államtitkár” – hogy enné már meg a fene az ilyen államot! – és Szent Istvánra hivatkozva, nekiáll brüsszelezni, migráncsozni.

Száradjon le a kezem, ha emiatt nyúltam volna klaviatúrához! Hát hiszen mióta csinálják – és mindenki tudta, hogy csúcsra fogják járatni az ünnepi migráncsozást…

De ez a gazember megint mondott valami olyat, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Hagyján, hogy előadta a fideszes kötelezőt: leszólta a „multikulturalizmust” meg az „internacionalizmust” – biztosak lehetünk abban, hogy legfeljebb halványlila gőze van arról, miről is hadovál.

De van, ami még egy fideszes kultúrostól is bicskanyitogató – úgy értem, normális országban bicskanyitogató volna! Szerinte ugyanis a migránsválság "a tatárjáráshoz hasonlítható veszély, amely ismét válaszút elé állítja Magyarországot."

Ha már válaszút, hát legyen! Ideje volna fölismernünk – jócskán megkésve, de jobb későn, mint soha –, hogy választanunk kell: tűrjük, hogy mindenféle gazemberek a hatalomból válogatott aljasságokkal és ostobaságokkal tömjék a fejünket, vagy kimondjuk már végre, hogy elég volt!

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.