2016. szeptember 9., péntek

A FIDESZ-MÉDIA SZERINT A PORTIK AZT MONDJA, ROGÁN BŰNÖZŐ, AZ HAZUGSÁG, HA PORTIK SZERINT JUHÁSZ BŰNÖZŐ, AZ IGAZ

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2016.09.09.


Úgy tűnik, Orbán Viktor, Habony Árpád és Rogán Antal most indította el bosszúhadjáratát Juhász Péter, az Együtt V. kerületi önkormányzati képviselője ellen. Míg pár napja a Fidesz-média azt állította, Juhász azért költözik külön barátnőjével, mert nem tudta az anyagi biztonságot megteremteni számára, csütörtökön már ugyanezek a lapok azt írták, Juhászt Portik Tamás maffiozó pénzeli.

Csütörtök este jelent meg a Pestisrácok nevű portál cikke, amelyben azt állították, információjuk van arról, hogy egy meg nem nevezett baloldali politikust finanszírozott Portik. Ma pedig már előkerült egy volt börtönszakács, akit korábban csalás miatt ítéltek el, és aki azt állítja, Portik Tamás azt mondta neki, hogy Juhász Péter az ő embere. Az állítólagos tanú le is fordítja mit jelent az “ő embere”. Szerinte akit egy bűnöző az “emberének” tekint, az biztosan pénzt is kap tőle. Az már nem érdekelte az úgynevezet újságírókat, hogy talán az “én emberem”-ezésből nem következik az “eltartás”, illetve az sem, hogy a börtönszakácson kívül eddig senki nem támasztotta alá, hogy Portik valóban megtette volna a fenti állítást.

Pedig az ”én emberem” akár azt is jelentheti, hogy Juhász mondjuk információkat kapott Portik Tamástól, ami pedig lényegesen más, mint a lefizetés. És ha Juhász tényleg kapott volna információt Portiktól valamilyen modón (amivel kapcsolatban egyelőre szintén nem láttunk bizonyítékot), az korrupciós ügyek felderítéséről szólna. A köz meglopásáról szóló információt pedig csak nem dobhatja ki a köz szolgálatára felesküdött politikus, akkor sem, ha az információ egy maffiózótól származik. És ilyesmit még csak nem is állít, pláne nem bizonyít a Fidesz.

De hiába a légbőlkapottság, a Tv2 és az Origo is hírként hozza az esetet, sőt mindketten közreadták: Juhász bevallota, hogy Portriknak dolgozik. Ezt pedig azzal támasztják alá, hogy Juhász tegnapi facebook-videójában, miközben cáfolta, hogy pénzt kapott Portiktól, hogy neki dolgozik, sőt, hogy a tárgyalótermen kívül valaha találkoztak volna, azt is elmondja, hogy Portik egyik munkatársával találkozott, és a 2 hónappal ezelőtti per után Juhász egyik munkatársa átküldött Portik munkatársának egy sajtószemlét. És bár már ez a vallomás is kínos, távol áll attól, amit a Fidesz-média termékei melléírtak.


Juhász Péter agyarázata: 
 
Tehát csütörtök este a szebb napokat látott Origo.hu arra az információra alapozva, hogy Juhász egyik munkatársa sajtószemlét küldött át Portik egyik segítőjének, vezető hírként hozza, hogy “Elismerte Juhász Péter, hogy Portik Tamásnak dolgozott”. Hasonló címmel ment le a Juhászról szóló anyag a Tv2 híradójában is...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.