2016. szeptember 10., szombat

A KORMÁNYZATI TÁJÉKOZTATÓ KAMPÁNY MILLIÁRDJAI - TITKOLJÁK, HOGY HOVA MEGY A KÖZPÉNZ

ÁTLÁTSZÓ BLOG
Szerző: Ferencz (Zero) Gábor
2016.09.09.


Rogánék nem akarják elárulni, hogy melyik sajtótermékhez mennyi jutott a 3,9 milliárd forintos kampánypénzből, ezért a NAIH-hoz fordultunk. De előtte még egy kafkai iratbetekintési szeánsz alkalmával sikerült betekintenünk az állítólag nem létező teljesítésigazolásokba, és kijegyzetelnünk a június havi költéseket – ezekről infografikákat mutatunk.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda tavasszal kötött szerződést az Affiliate Network-kel és a Network 360-al “a Miniszterelnöki Kabinetiroda aktuális kormányzati intézkedésekről szóló lakossági tájékoztató kampányaival kapcsolatos feladatok ellátására”. A szerződés értéke 3.083.553. 000 forint. Három milliárd. A 2 cég Csetényi Csaba tulajdonában van, Csetényi pedig Rogán Antal szomszédja a Pasa Parkban. A Miniszterelnöki Kabinetirodát Rogán Antal vezeti.

Sajnos ez a 3 milliárd forint elfogyott augusztus elején (májusban indult a “tájékoztató” “kampány”), így ki kellett írnia a minisztériumnak egy újabb közbeszerzést, hogy a tényleges kampányidőszakban legyen miből “tájékoztatni” az embereket. Ezt az újabb 800 milliós tendert is a Network 360 Reklámügynökség és az Affiliate Network Kft. nyerte el, így összesen május óta 3,9 milliárd forint megy el a kampányokra...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.