2016. szeptember 29., csütörtök

A LEGROSSZABB KEDVŰ BARAKKBAN TÖRTÉNT

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Andor Mihály
2016.09.29.


A 444.hu leleplezte, milyen kis piszkos trükkel készül a diktatúra a népszavazásra.

Eszerint közhivatalnokoknak Kubatov-listát és fideszes szórólapokat osztottak ki …. és ezekkel felfegyverkezve kellene hívogatniuk egy-egy vidéki körzet szavazóit. Munkaidőben, közhivatalnokként, államtitkári utasításra, pártútmutató alapján. Külön érdekes, hogy telefonokat is kaptak a hivatalnokok, hogy ne lehessen visszavezetni a hívásokat.”  A portál még a szórólapok másolatát is közli, amelyek a telefonálgató közszolgákat eligazítják.

Szakértők szerint ez vastagon törvénytelen, tehát ha valaki lebukik, akár még dutyiba is kerülhet. Ezt igazolja a Kormányzati Tájékoztatási Központ reagálása is, amelyben kérte a 444-hu-t, hogy nevezze meg, „konkrétan, kire és mire” gondol, és tegyen azonnal bejelentést az illetékes hivatalnál. Ebből a reakcióból látható, hogy a kormány szerve is olyan súlyosnak tartja az ügyet, ami azonnali feljelentés után kiált. De még mielőtt elérzékenyülnénk, hogy mekkora barátja a demokráciának és a törvényességnek a kormány, rögtön hozzá is teszik: amennyiben a 444.hu nem mondja meg, kitől kapta az információt, akkor ők a maguk részéről a leleplezést csak egy névtelen és konkrétum nélküli rágalomnak tudják tekinteni, és ilyenekkel nem foglalkoznak.

A 444.hu szerencsére nem adja ki informátorait. Vannak ugyanis tapasztalatok arról, hogy ma Magyarországon mire számíthat egy közérdekű bejelentő, ha a bejelentés az Orbán-maffia érdekeit sérti. Gondoljunk csak Horváth András adóellenőrre, aki bejelentésével milliárdokat akart megmenteni a mi javunkra, vagyis a magyar állampolgárok javára! Azóta nincs állása. De gondolhatunk a fekete ruhás ápolónőre, Sándor Máriára vagy egy másik ápolóra, Turcsányi Tiborra. Mindketten szóvá tették az egészségügy visszásságait. Azóta – a kínzó ápolóhiány ellenére – egyiküknek sincs állása...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.