2016. szeptember 29., csütörtök

A MAGYAR TITKOSSZOLGÁLATOK DICSŐSÉGE

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.09.28.


A terroristák, akik a párizsi és a brüsszeli merényleteket végrehajtották, itt grasszáltak a magyar titkosszolgálatok orra előtt Budapesten, több hotelben is feltűntek, tízen voltak, éppen csak alakzatban nem közlekedtek.
Titkosszolgálatunk annyi van, hogy mindegyikükre jutott volna egy, de itt - ellentétben a szexre utaló állításokkal - igaz a hír, hogy nem a mennyiség számít.
Tíz titkosszolgálat = egy kalap sz@r.
Anno a magyar titkosszolgálat ütőképességéhez nem férhetett kétség, és bár a KGB fiók-szervezete volt, de ebben a minőségében jól tette a dolgát, mely minden országban egyforma.
Miután Vezérünk állítólag már kora ifjúságában bensőséges kapcsolatot épített ki a magyar katonai elhárítással, vonzalma a kémesdihez legyűrhetetlenné vált, és tettestársai sem panaszkodhatnak - Kövér házelnök úr egyenesen függő lett a műfajtól.
Magán titkosszolgálatot gründolt és csalhatatlan szimattal választotta ki minőségi embereit, a nagytehetségű Földi műveleti igazgatót például.
Egy biztos, az összes titkosszolgálati disznóság valahol a jelenlegi kormánypárt prominenseihez köthető, és azok is, melyekről még nem derült ki, hogy a titkosszolgálatoknak közük van hozzá - Vancsik halálától a minapi robbantásig, Györgyi Kálmán megzsarolásától Dávid Ibolya megfélemlítéséig.
Természetesen bizonyíték nincs, de sokatmondó, hogy az esetek többsége a Fidesz számára járt haszonnal, míg a szocialisták részére a titkosszolgálatok munkájának politikai hozadéka nincs.

Ami a terroristákat illeti, most migránsoznak ezerrel, jóllehet a merényleteket általában nem migránsok követték el.
A francia történelem felületes ismeretében is tudható, hogy az algériai származású terroristák nem Szíriából, Líbiából, még kevésbé Kabulból menekültek, francia állampolgárok voltak, miként a brüsszeli merénylet végrehajtói között is akadt belga állampolgár, viszont a mostani menekülthullámhoz kapcsolódó terrorista nemigen.
Bár, ha akadna ilyen, azon sem lehetne csodálkozni a francia kormány kétarcú politikája miatt, merthogy sokaknak nem jut eszébe, hogy Kadhafi sátra az Élysée-palota kertjében volt felállítva...
A lényeg mégiscsak az, hogy kudarcot vallottunk, még akkor is, ha a külföldi szolgálatok nem osztották meg velünk, csak két év után információikat.
Meg kell jegyezzem, nem csodálkozom, túl komoly dolgok ezek ahhoz, hogy mentális kihívásokkal küzdő, gátlástalan bűnözők használhassák őket.
Jellemző, hogy a hivatalos kommunikáció most is a félelemkeltésre akarja felhasználni a tényeket, mondván, hogy itt utaztak át, itt beszélték meg a merénylet terveit, ezek a migránsok már csak ilyenek.
Én meg azt mondom, ha Párizst és Brüsszelt hazánkból az M5-M1 autópályákon keresztül lehet megközelíteni hamis szíriai útlevéllel, akkor ettől még nem kell nekiesni légkalapáccsal az említett autópályáknak, hiszen hol máshol közlekedne az, aki a szír menekült benyomását akarja kelteni, mert hazájában, saját nevén már valószínűleg a terrorelhárítás látókörébe került?
Az ugyanis nem Magyarország...


ITT OLVASHATÓ


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.