2016. szeptember 15., csütörtök

A NEMZET ELSZÁNT HŐSE: EGYKORI KISZ-TITKÁR LÉTÉRE KOMMUNISTÁUIK, EGYKORI LIBERÁLIS LÉTÉRE LIBERÁLISOZIK, HITHŰ KERESZTÉNYKÉNT NIHILISTÁZIK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.09.14.


Miközben 168 önkormányzat 5900 dolgozója vett részt ma a polgármesteri hivatali dolgozók bérének emeléséért szervezett sztrájkban (mert ki nem szarja le őket is), a pocakos Bulgáriában szemlélte a kerítést, a nem létező menekülteket és kommunistázta a Magyarország EU-ból való kizárását felvető luxemburgi külügyminisztert, a fideszes nagyágyúk pedig a legocsmányabb propagandával házalnak az országban.

Az egyik azt óbégatja, hogy a lányát migránsok jelölgetik be a Facebookon, és ezért mindmeghalunk (
Pócs János képviselő), a másik a fiát félti tőlük, mert a lányait majd úgyis eltartják és megvédik holmi Tiborcz-szerű képződmények (Kubatov Gábor kopasz verőember-idomár), a frusztrált házmester pedig egyenesen a német válogatott világklasszisát, azaz török nemzetiségű, azaz bevándorló futballistáját, Mesut Özilt kutyázza. Az állampárt elmebaja odáig fajult, hogy Szegeden már egy bölcsőde udvarába is kamunépszavazási óriásplakátot ültettek. A református egyház cinkos kussolása mellett Isten szolgáinak egyike másika a szószékről hányja az epét. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt plakátjait párhuzamosan ezzel, de legalább felsőbb utasításra tépkedik a közmunkások.

Magyarország a legocsmányabb háborús pszichózis állapotában leledzik, és közben a küldetéstudatosnak sikerült elérnie, hogy az ország az Európai Unióból való kizárás kontextusában kerüljön az európai közbeszéd napirendjére.
Tegnapi nyilatkozata után Jean Asselborn, luxemburgi külügyminiszter ma újra megszólalt: nem a magyar nép, nem az ország ellen emelt szót, hanem a közöny ellen, ugyanis véleménye szerint veszélybe került az Európai Unió és annak alapértékei.

A pocakos és talpnyalói a bolgár határon szemlélgették a kerítést, vonultak, masíroztak, összeráncolták a homlokukat és kidüllesztett pocakkal, gondterhelten néztek a távolba...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.