2016. szeptember 20., kedd

A NÉP, AKI NÉGYÉVENTE BEVESZI, HOGY VAN VÁLASZTÁSA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.09.20.


Miközben Nagyér közbeiktatásával Lázár János – mindenhez is még annál is jobban értő kancelláriaminiszter – makkoscipőben kacsázott Ambrózfalva és Csanádalberti között riogatni a népeket (arról érdekes módon elfelejtett beszámolni, hogy óriásdaruval építik a hozzá közelálló jogász vadászkastélyát a hódmezővásárhelyi tanyavilágban, hehe), és az egész fideszes harci osztag a sikeres népszavazásra gyúr, fenyegetőzik, mossa az agyakat szerte az országban, szerintem az ellenzékről kellene pár keresetlen szót ejteni. Föltétlenül.

Tegnap derült ki, hogy az ellenzéki pártok – nyilván azok, amelyek parlamenti frakcióval rendelkeznek és elvileg két-két tagot delegálhattak volna az országosan több mint 10 ezer választási szervbe – olyan szinten basztak rá az állítólagos ellenzékiségükre, hogy öröm nézni. Mivel a Propeller kikérte a Nemzeti Választási Irodától a pontos számokat, nézzük és jegyezzük meg jól:
a Fidesz 13122,
a KDNP 239 (még szerencse, hogy ők egyedül is bármikor bejutnának a parlamentbe),
a Jobbik 170,
az LMP 41,
az MSZP 3811
delegáltat küld a 8306 szavazatszámláló és 2025 helyi választási bizottságba. Ahova – még egyszer mondom – minden pártnak két-két embert lett volna lehetősége beültetni. Hát én semmiképpen nem szeretném megzavarni a saját maga fontosságától megrészegült ellenzéket a 2018-as választások megnyerésére irányuló igyekezetükben, de volna néhány szavam hozzájuk...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.