2016. szeptember 7., szerda

A RASSZIZMUS, ANTISZEMITIZMUS, HOMOFÓBIA, SZEXIZMUS KIBUGYOG AZ ÖNÖK DISZTINGVÁLT KÖREIBŐL ÉS BŰZLŐ MOCSKÁVAL BETERÍTI A MAGYAR TÁRSADALMAT

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2016.09.06.


...Tehát vidáman lehet propagálni ezt a gennyes mentalitást, az egyetlen feltétel, hogy ne hangozzék el benne csúnya szó. Mert arra a csipkés lelkű magyar nagyon érzékeny. Még az is lehetséges, hogy Bayer Zsolt legfőbb bűne is ez volt – sajnos sokak szájából hallottam, olyanokéból is, akik visszaadták a kitüntetésüket – hogy mert vulgáris, ordenáré és fúj. Ha sokaknak az az összes problémája Bayer Zsolttal, hogy nem a kifinomult elit modorában szalonzsidózik, akkor itt igen komoly bajok vannak.

A levelét megíró újságíró hölggyel is komoly bajok vannak és nem azért, mert nincs tisztában azzal, hogyan írja Tőkéczki a nevét, hanem azért, mert nem látja, vagy nem is óhajtja látni azt, hogy hová tart egy olyan társadalom, amelynek – elméletileg – szellemi elitje úgy gondolkodik és úgy beszél, ahogy azt Tőkéczki teszi. Ha tisztában lenne vele, vagy akár csak érdekelné, akkor nem engem büdös románozna le burkoltan, csipkekesztyűs kacsóval böködve a billentyűzetet, hanem elemi erővel háborodna fel azon, amit az ELTE egyik tagja megengedett magának.

Ugyanis semmi baj nincs a picsa szóval – nyilván ezen fintorog, aki – de azzal, hogy egy elméletileg tanult ember a cigányságot egy az egyben élősködő csoportként írja le, akik a segélyüket féltve meggyőzhetőek a szavazás szükségességéről, a melegeket, zsidókat, feministákat, ateistákat pedig baloldali típusú szervezetekként aposztrofálja, azzal rohadtul nagy baj van.

Innen üzenem Tőkéczkinek, a levélkét író csipkés lelkületű, szakmailag bizonyára kiemelkedő tudású hölgynek és mindenkinek, akinek a legfőbb gondja az úri modor, hogy a rasszizmus, antiszemitizmus, homofóbia, szexizmus kibugyog az önök disztingvált köreiből és bűzlő mocskával beteríti a magyar társadalmat. Akkor is, ha nem beszélünk erről. A náci duma akkor is náci duma marad, ha körbepakoljuk hófehér liliomokkal. Szerencsére ezt sokan és elég tisztán látjuk. Nem takar olyan sokat az a koszlott brüsszeli csipkefüggöny, mint hiszik.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.