2016. szeptember 6., kedd

DZSENTRIVILÁG VAN MAGYARORSZÁGON

B1 BLOG
Szerző: nickgrabowszki
2016.09.06.


Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat.
 
Ha valami helyi semjénnek úgy tetszik például, hogy lelövi a kutyádat, akkor semmi közöd hozzá.
 
Mehetsz panaszra valami sóhivatalba, a hatóságok példátlanul egységesek lesznek abban, hogy semmi rendkívüli nem történt.
 
 
  • Idejött egy francia pár, biciklikkel, két kutyával.
  • Az egyiket Szalkszentmárton határában lelőtte egy vadász, majd a tetemet ellopta.
  • Csak azért, mert a kutya 70 méterre elkóborolt gazdáitól. Átment a dunai töltés túloldalára.
A rendőrség szerint semmi nem történt: a kutya vadat hajtott védett területen; a vadász rendőrt is hívott a helyszínre, és tolmáccsal elmagyarázta a biciklizőknek, miért lőtte le; a helyi rendőr kivizsgálta az esetet, és mindent rendben talált. (A hatósági magyarázatból persze semmi nem igaz.)
 
Gyere csak Magyarországra, lelövik a kutyádat. Itt így mennek a dolgok.
 
Vannak, akiknek joguk van lelőni a kutyádat, és kész.
 
Ők a vadászok, a mi büszkeségeink, dicső hagyományaink örökösei, a nemzeti-keresztény kultúra oszlopai. Amely nemzeti-keresztény kultúrát heroikus küzdelemben amúgy éppen most készülünk megvédeni a kebabárusok jelentette apokalipszistől.
 
A vadászok az 1000 éves magyar nemesség és nemesi mentalitás hű örökösei, akik téeszelnökként és párttitkárként vészelték át az ántivilágot, az orosz megszállást. A régi-új dzsentrik.
 
A messzehordó fegyver, meg a nagy terepjáró jót tesz az egónak. Péniszhosszabbító. A gyilkolás pedig a lelket melegíti. A hatalom, a korlátlan hatalom érzetét adja.
 
Vidéken élet és halál urai, mert fegyverük van, tehát hatalmuk is.
 
Valószínűleg még a föld is az övék, amin sátraztál, és amin a kutyád futkározott. Ha még nem az övék, akkor a következő földosztásnál (inverz földosztás!) majd az övék lesz.
 
Ha Magyarországra jössz, akkor tudomásul kell venned, hogy itt ők az urak. A középkori előjogok területére tévedtél. Velük szemben csak veszíthetsz...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.