2016. szeptember 29., csütörtök

ELEGEM VAN: MIGRÁNS LESZEK!

ELEGEM VAN! BLOG
Szerző: Elegem Van
2016.09.27.


Már előre jót röhögök a címre ugró Fidesz trollokon, akik majd idepörkölnek, ilyeneket, hogy: "Akkor húzz el, nigger buzi!" vagy: "Alijázzá má, Csanád!" esetleg: "Eddig is minek vótá itt?". Pedig aki megtisztel azzal, hogy időnként belepillant ebbe a nagyívű blogba, az tudja, hogy nekünk volt már elegünk az arabokból, Merkelből, a hülye svédekből, i tak dalse. Szóval nem lennénk mink annyira a migránsok cimborái, de ez a gyűlöletkampány egyszerűen undorító. Goebbels úr visítana a gyönyörtől, ha láthatná Kokós Árpi szarba szökkent produkcióját.

És itt van ez a Viktor is. Ő, akit küllemében és észbeli képességeiben sikerült a Jóistennek tökéletesre alkotnia (ateistáknak: az emberi törzsfejlődés csúcsa, ahonnan már csak lefelé megy a homo sapiens). Félve írom le ezeket a sorokat, nehogy egy közpénzen kitartott metresz elkezdjen kódorogni a Cinege köz környékén felfedezve magában a Viktorral való összetartozás élményét. De mégis le kell írnom, mert egyszerűen ez az igazság: "Viktor akbar!"

Csak van egy kis probléma. Az EU politikusai meg fogják szívatni a puszták zsenijét. Szépen becsalták az Árnyékbokszolás Erdejébe, és míg Viktor lázasan üti a semmit, szervezkedik, játssza a fontoskodót, a háta mögött szétrohad az ország. Plusz szerez egy rakás ellenséget szép hazánknak. Európában lassan már úgy utálják a magyarokat mint Trianon előtt. És édesmindegy, hogy ez az utálat jogos-e vagy az ottani Kokós Árpi szítja, a lényeg az érzelmi megágyazás egy magyarellenes intézkedés sorozatnak. Okos vagy Viktor, csodálom a rengeteg eszedet!

Sőt a bukóban lévő Merkel a legveszélyesebb, mert az a történelmi tapasztalat, hogy a fritzek jó szokása totális vereségük keserű ürömét a magyarok tönkretételének édes örömével gyógyítani. Mi, magyarok arra vagyunk teremtve, hogy a krautok magukkal rántsanak minket is vereségükbe. (Érdekes, hogy a nyereségüket nem szokták megosztani velünk.) Most sem lesz másként, ha nem leszünk eszünknél. És úgy látszik, hogy nem vagyunk. Teljesen felesleges felülni a kurucos rebellió szekerére és orosz zsoldos koszton gyengíteni az európai összetartozást. Akkor sem jó ez az út, ha egyébként a mai európai fősodorral nehéz egyetérteni. A teuton páncélos lovasság ellen a magyar könnyűlovasság frontális harcban sosem tudott eredményt elérni, a germánok szétszórták eleinket, mint őszi szél a kupacba hordott falevelet. Ha azonban okosan harcoltunk, a büszke germánok szokták eldobálni vértjeiket menekülés közben. Valami ilyesmit kell most is tenni.

A kis bohó Viktor azt hiszi, hogy a Visegrádi négyek nevű szervezetecskével, és a benáculásra mindig hajlamos osztrákokkal majd nyújtófára teszi Merkelt. Nem kizárt, hogy a Mutti ott végzi, ám ehhez Viktornak kevés köze lesz. Ha ugyanis szorul a kapca, és a lengyelek észreveszik Viktoron Putyin úr árnyékát, egy pillanat alatt fogják odahagyni a hülyeségeivel együtt. Mert a polákok szerint a németek alatt lehet élni, az oroszok alatt nem. A csehek kitartására sem fogadnék nagy összegben, már Nagy Háborúban is rajtuk röhögtek, mert feltartott kézzel mentek csatába. Ha ehhez még hozzá vesszük, hogy a fehérhegyi csata óta mindenki tudja, hogy a cseh valójában egy érdekes szláv idiómát beszélő német, akkor annyira nem kell beleélni magunkat a németek elleni cseh lázadásba. A tótok meg azok a csehek, akik tudnak magyarul. Kész, a kör bezárult, Viktor ott fog ülni nyakig a pöcegödörben. Ez nem baj, csak az ország is
...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.