2016. szeptember 7., szerda

FASIZÁLNAK A VÉRSZÍVÓ NÉGYEK (v4)

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2016.09.07.


Miután a fasizálódó, németellenes és unióellenes Lengyelországban az év emberének választották az Európai Unió első fasiszta államának vezetőjét, Európa legnagyobb fasisztáját, Orbán Viktort, bejelentették egy angolnyelvű közös propagandatelevízió létrehozásának tervét.

A terv annyira kézenfekvő, hogy csupán azon lehet csodálkozni, hogy eddig nem jutott eszükbe. Minden fasiszta diktatúra először a tömegkommunikációt kaparintja meg, s ott áll előttük a példakép, Putyin propagandagépezete, amely az orosz titkosszolgálat irányításával sikeresen fordította szembe a világot a szabadsággal, az emberi jogokkal, a politikai korrektséggel és a liberális demokrácia, a felvilágosodás értékeivel.

Az Európai Unión élősködő volt kommunista országok, a Vérszívó Négyek (V4) céljai hasonlók: a demokratikus Nyugat, a szabad világ, a liberális Európa és Amerika szétverése, rombolása, összeesküvés-elméletekkel való kriminalizálása és pusztítása. Ez egybecseng az ISIS, az iszlám terroristák, Putyin, Erdogan, az európai szélsőjobb érdekeivel. A Vérszívó Négyek angolnyelvű propagandája arra irányulna, hogy saját fasiszta Európa-koncepciójukat kényszerítsék Nyugat-Európára.

A folyamat azzal kezdődött, hogy Nyugat-Európa megnyitotta a kapuit a volt szocialista országok előtt. Ezzel akarta segíteni őket a demokratizálódásban, gazdaságilag, hogy mielőbb utolérjék a fejlett liberális demokráciákat, egyenjogú tagjai legyenek az európai közösségnek és piacnak. Ezen a Vérszívó 4-ek csak nyertek minden tekintetben, csak élősködtek idáig az európai polgárok pénzén, de a közös szabályokat nem tartották be.

Miután az Európai Unió - Orbán szavaival élve - gyengének bizonyult, méghozzá abban a tekintetben, hogy a posztkommunista országoktól nem követelte meg az európai értékek betartását, ezek odáig pofátlanodtak el, hogy most már az Európai Uniót akarják saját képükre és hasonlatosságukra formálni. Az Unió nagy országai nem veszik elég komolyan a veszélyt, mert önmagukban ezek kicsi országok.

Azonban a populista fasiszta propaganda hat, a "kereszténységnek" nevezett fasiszta ideológia jól leplezett, és rendkívüli mértékben erősíti az európai szélsőjobbot, amely Európában sorban megdöntheti a demokratikus elkötelezettségű pártok uralmát. Ha többségbe kerülnek, azonnal megszavazzák, hogy kerüljön be az uniós szerződésbe a "keresztény gyökerekre" való hivatkozás, arra hivatkozva azonnal elindul a törvények átalakítása.

A politikai katolicizmus évszázados receptekkel dolgozik, a liberálisok felkészületlenek velük szemben. Ahogy a kereszténységet kibelezték, de a nevét megtartották, annak mintájára belezik ki a demokráciát, a demokrácia nevének megtartásával. Létrejön az Európai Együttműködés Rendszere magyar mintára, közös európai hadsereggel. A Vérszívók angolnyelvű közös propagandatévéje ezt a célt szolgálja. Ebben támogatja őket Putyin, Erdogan, az ISIS és az iszlám terroristák.

A harc eldőlni látszik. Orbán a fasiszta rendszer és az EU közötti háborút megnyerte. Idő kérdése, hogy rendszere, mint a pestis, mikor fertőzi meg egész Európát, és teszi a földrészt emberi jogi szempontból pokollá. Ennek vége polgárháborúk lesznek, még egy világháború is belefér, mert amikor a szabadságot felszámolják, akkor az emberi élet alapjait számolják fel, ami ellen az emberek fellázadnak. A diktatúrák pedig soha nem érzik magukat biztonságban, másrészt terjeszkedni akarnak. Semmi nem állhat a világégés útjában, ha Orbán tervei valóra válnak. Pláne, ha Amerikában Trump győz.

A Vérszívó Négyek (V4) bővülni fognak, elkezdenek egy másik Európai Uniót szervezni az Európai Unión belül, méghozzá a liberális Európai Unió pénzén, hogy többségbe jutva demokratikus úton szavazzák be Európába a fasizmust, amit "kereszténységnek" hívnak majd. Ha senki nem tesz semmit, ez megállíthatatlan folyamat. Ezek tudatosan és szisztematikusan dolgoznak ezen, ellenfeleik pedig olyanok, mint a Titanic utasai.

Eközben a magyar parlamenti ellenzék, amely most már nemcsak Magyarország, hanem Európa és a világ felé is felelősséggel tartozik Orbánért, s egyedül állíthatná meg az új Hitlert, azt képzeli, hogy Orbánt választásokon legyőzheti. A választási színjáték csak arról szól, hogy a rendszer stabilitásáért, a rendszer ellenfeleinek fékentartásáért az áruló kollaboráns álellenzék mennyi képviselői állást és mennyi pénzt kapjon. Ez játék, és Orbán számára az ellenzéke arra való, hogy a nyugodt hátországot biztosítsa az európai terveihez.

Csak nem képzeli bárki, hogy amikor Orbán Európa meghódításának a küszöbén áll, majd engedi, hogy választáson legyőzzék? A rendszert is, a választásokat is bojkottálni kellene, ahogy a népszavazást is bojkottálják, csak a parlamenti választások bojkottja esetén elesnek ezek a gazemberek az ellenzéki pártoknak járó állami támogatástól. Ez pedig fontosabb nekik, mint Magyarország és Európa sorsa.

Azt mondják, hogy a népszavazás tartalmilag előrehozott választás. Ez így van, mert a parlamenti választásokat ugyanaz a hazug, gyűlöletkeltő propaganda fogja eldönteni, amely a népszavazást is. Ha a népszavazást bojkottálják, akkor a választást miért nem? Mi a különbség? Megmondom: a pénz. S ez a legnagyobb aljasság, hazaárulás, amit az ellenzék elkövet. Felelősek mindenért, amit Orbán tesz. Nemcsak otthon, hanem Európában és az egész világon...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.