2016. szeptember 17., szombat

HACK PÉTER KERESZTÉNY ÉRTÉKEI ÉS A "NÉPSZAVAZÁS"

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG
Szerző: Gusztos István
2016.09.16.


Vannak keresztény értékei? Csak azért kérdezem, mert most odaállt a kereszténységgel (és a hazaszeretettel) két évtizede üzérkedő, üzletszerűen rasszista, embertelen kampányt folytató „kormány” mellé.

Vannak neki? S ha vannak, azok általánosságban pozitív értékeknek tekinthetők?

Mert hiszen adódik az első kérdés: tulajdonképpen mi vezette a hatalom által megszállt, elbitorolt, illetve az önkény által közpénzből létrehozott és fenntartott, fasisztoid üzenetek tömegét közvetítő médiabirodalomba (lásd
itt meg itt)? Miért érezte, gondolta(?), hogy Orbán, Balog, Lázár és a többi csirkefogó mellé kell állnia?

Ugyanazt értené kereszténységen, amit a maffia?

Hack Péter politizált, mégpedig a liberális pártban. Az ő előéletével hogyan lehetett a hatalom számára fontos kérdésben a mai, „illiberális kormány” mellé állni? Azok mellé, akik földúlták a demokratikus intézményrendszert, kirabolták az országot, megszálltak mindent; lerohasztják az oktatást, az egészségügyet..? Azok mellé, akik naponta sorosoznak?!

Milyen keresztény értékek követelik meg ezt a kiállást?!

Milyen keresztény értékekkel egyeztethető össze – ha már odament „hozzájuk” –, hogy egy szót se szólt a példátlanul embertelen és hazug migráncsozásról? Persze, ha szólt volna…

Hack Péter intellektusával hogyan lehetett ennyire megalázkodni? A hülyét játszani – nyilvánvaló képtelenségeket (hazugságokat) állítani? Az orbáni süketelést visszhangozni?


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.