2016. szeptember 4., vasárnap

HORVÁTH GYULA: MEGŐRÜLTETEK? "CSAK AZ HÍVJON MAGÁVAL, AKI VEZETNI MER!"

CSEPELIEK ÚJSÁGA BLOG
Szerző: csú
2016.09.04.


Megőrültetek?
Szeptember elsején nem csak a tanév, hanem a politikai őszi évad is beindul.
Beindultak a barátaink, a politikában és a folyóiratok, újságok, televíziók oldalain egyaránt. Úgy néz ki, (sajnos) hogy a nagyotmondás Magyarországon nem csak a kormány oldal sajátja. Van rá fogadókészség ellenzékben is. Molnár Gyula barátunk, az MSZP elnöke éppen ebben az időben tartotta fontosnak bejelenteni, hogy pártja valójában támogathatónak véli a Fidesz népszavazási kezdeményezését és ők is a kvóta megtagadására ösztökélnék tagjaikat.


Mi van?
Most mire is kampányol a Gyula? Arra hogy maradjanak otthon az MSZP-re hallgató szavazók, vagy arra, hogy - mint most mondta - a párttal egyetemben fogadják el a Fidesz kvótaellenes javaslatát? Mert ez két ellentétes dolog ám! Mégis volt képes ezzel előjönni akkor, amikor elindul a népszavazás elleni kampány. Ebben a kampányban pedig egészen az elnök nyilatkozatáig mindenki úgy tudta, hogy az MSZP a távolmaradásra kéri támogatóit. Most meg a fene se tudja, hogy mi is az álláspontja  az ellenzéki szocialistáknak. Nem segíti, hanem összezavarja támogatóit, szövetségeseit.

Hát úgy látszik meleg volt a nyár!
Nem akarok a más portája előtt söpörni, amikor a magunké előtt is van mit keresni. Kerék-Bárczi Szabolcs egy jól irányzott újságcikkel nyomatékosította, hogy paradigmaváltást akar! Ezzel nem is lenne baj, ha új, és a nép által is támogatott elképzelést talál, és közép felé tendáló elméleteket dolgozott volna ki a nyáron. Ezt a párt illetékes szerveivel megvitatta, demokratikusan előterjesztette volna. Nem pedig – saját csalhatatlanságának tudatát bizton tudva - tartalmatlan frázisok pufogtatásába, és párttársai sértegetésébe kezd. Kerék-Bárczi úgy véli, a DK. EU, és hazai parlamenti képviselői, önkormányzati képviselői, a központi, és a helyi elnökségének tagjai nem is akarnak választást nyerni! ...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.