2016. szeptember 4., vasárnap

ÍGY ÉLD TÚL A FIDESZ NÉPSZAVAZÁSI KAMPÁNYÁT!

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: Trombitás Alfréd
2016.09.04.


Orbán Viktor nem válaszolt arra képviselői kérdésre, hogy milyen üzleti kapcsolatban van Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterrel és milliárdos vállalkozóval. Ő tudja, hogyan kell megkerülni kínos kérdéseket, még ha ezzel törvényt is sértett. Nyilván sejti, hogy nem tenne jót sem magának, sem a pártjának, ha kedvenc oligarchájához fűződő viszonyát feszegetné a sajtó, amikor ő az úgynevezett kvótanépszavazás finisébe kormányozza a Fideszt. Arra kíván minden polgárt rákényszeríteni, hogy legalább most egy hónapra felejtsék el pártja korrupciós ügyeit, hogy teljes mellszélességgel gyűlölhessék a menekülteket.

A menekültkvótáról szóló népszavazásnak egyedül a Fidesz részéről van tétje, ezért izguljanak ők, hogy összekaparják-e az érvényességhez szükséges 4,1 millió szavazatot. Ez az egyik legfőbb tanács a kvótanépszavazás igazi kampányának beindulása előtt mindazoknak, akik előre rettegnek a mindent átható gyűlöletáradattól, melyet a kormány készül ránk zúdítani. Márpedig ne legyenek kétségeink, a kormánypárt mindent be fog vetni a siker érdekében, ugyanis a Fidesz és Orbán Viktor politikai jövője múlik azon, hogy sikeres lesz-e a népszavazási kezdeményezésük.Aki szeretné, ha ez a politikai stílus minél előbb tűnjön el a közéletből, már ezért se menjen el szavazni október 2-án. Van azért ennél nyomósabb indok is.
Még nem tudjuk pontosan, milyen újabb gyűlölködő, becsmérlő és várhatóan hazug szlogenáradattal kell számolnunk, de az látszik, hogy a kormánypárton belül is nagy a készülődés, hiszen választókerületi elnökök bukhatnak meg azon, ha a rájuk bízott régiókban kevesen mennek el szavazni.  Fel lehetünk hát készülve arra, hogy a tévékből, rádiókból, a napilapokból, a postaládánkból, sőt az ismerőseinkből is áradni fog a propaganda a menekültek ellen, ugyanakkor a részvétel fontosságát fogják szajkózni mindenhol, ahol csak megfordulunk a következő hónapban.

„Ha nem tudsz ételt adni a népednek, itasd le tüzes vízzel, így legalább másnap reggelig nem hallják a gyomruk korgását.”

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.