2016. szeptember 30., péntek

ÍGY VERTE ÁT VIKTORKA A KAMUBAN SÜLT POGÁCSÁJÁVAL A MAGYAR NEMZETET

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.09.30.


Azt hiszem, úgy lenne igazságos, ha illendő módon tennénk pontot mi is ennek a sötét, ocsmány, hazug kamunépszavazási kampánynak a végére, és levonnánk a konzekvenciákat. Miről is szólt a mi kis tyúkszaros életünk végtelenül hosszú hetek óta? Egyvalamiről. Hogy október 2-án Magyarország, gyermekeink, unokáink jövője a tét, különben mindmeghalunk. Népszavazás, szavazzunk nemmel, ne kockáztassunk, mutassuk meg, nem engedjük, megvédjük, a magyar emberek.

Ha bárkinek van gyomra hozzá és végignézi a Fidesz közösségi oldalát, Orbánét, vagy tetszőleges gyönyörű példányét (már amelyiknek van ilyenje és tudja kezelni is), nagyítóval is alig talál olyan híreket, amelyek egyébről szólnának, mint a gaz Brüsszelről, a migránsokról, a tömeges bevándorlásról, a terroristákról, a veszélyben forgó életünkről/szuverenitásunkról/nemzeti szemétdombunkról. Erre a se nem mókás, se nem szórakoztató, törvénytelenségekkel gazdagon kikövezett, a fideszes potentátok izzadságszagától bűzlő kampányra Magyarország adófizetői többet dobtak össze a tudtukon kívül, mint amennyit egész Nagy-Britannia a Brexit-kampányra költött.

Ehhez mérten a tegnapi napon világossá vált a kormánymédiában és a baráti szaksajtóban az utolsó száz méteren turnézó – Habony kérdéseit habonyi intelligenciával megválaszoló – miniszterelnök számára is, hogy időszerű lesz átkapcsolni kármentési üzemmódba és belátni, hogy szemfényvesztés volt, átverés volt minden, amit annak érdekében elkövettek, hogy a fejekben-lelkekben állandósuljon a háborús pszichózis.

Igen, Orbánnak szóltak, hogy még az is előfordulhat, hogy érvénytelen lesz a jogkövetkezményeit tekintve nem mellékesen, de totálisan értelmetlen vergődés. Ezért aztán tegnap – korábbi önmagát szembeköpve -, de nyilván el nem ismerve azt, Viktorka toporzékolása némiképpen megszelídült.

Először a Katolikus Rádióban elhangzott értelmezhetetlenül kaotikus szózatával vágta mellbe szerintem még a legelvetemültebb szektásokat is.  Azzal kapcsolatban, hogy van-e politikai jelentősége a népszavazásnak először azt  állította az interjúban, a részvételnek nincs jelentősége, vagyis legfeljebb és inkább érzelmi jelentősége van, majd – ennek ellentmondva – megígérte, hogy ha megvan az eredmény, akkor „hamuba sült pogácsát” tesz a tarisznyájába, és elindul Brüsszelbe...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.