2016. szeptember 22., csütörtök

IPAROSÍTOTT ŐRÜLET, FOKOZOTT ALJASSÁG

CSEPELIEK ÚJSÁGA BLOG
Szerző: csú
2016.09.22.


Az őrületipart sikerült úgy felpörgetni idehaza, hogy a közbeszéd meghatározó témája már az ismeretlen migráns esete Magyarországgal.

Felfoghatatlan, hogy a Fidesz mennyire határtalan energiával dolgozik a rettegés fokozásán. Most éppen Somogy megyei falvakban beszélnek arról, összeírják az üres ingatlanokat, hogy ha az Európai Unió végül migránsokat telepít Magyarországra, elhelyezhessék őket. A kistelepüléseken pedig valóban sokan tartanak attól, hogy ­Juncker bizottsági elnök és tettestársai afgánokat, szíreket, eritreaiakat küldenek Dél-Magyarországra.

A híresztelést érdemes lenne kiegészíteni azzal, hogy az EU kerítéssel körbe is veszi majd a kiválasztott falvakat, mert máshogy képtelenség elérni, hogy a migránsok ne menekülhessenek el a kijelölt területről.

Visszataszító, ahogy a Fidesz halad az útján, ahogy tágítja az aljasság fogalmi kereteit. Pél­dául a minap Lázár János is megerősítette, a segélyek is veszélybe kerülhetnek a migránsok miatt. Múlt vasárnap Csepelen már ezt visszhangozta Borbélly Lénárd csepeli fideszes polgármester másik két elvbarátjával, Ríz Leventével és Ughy Attilával, a XVII, illetve a XVIII. kerület kormánypárti polgármesterével együtt.

Nem nagyon tudunk elképzelni annál förtelmesebbet, mint hogy az elesettek, a szegények egzisztenciális szorongását, tehetetlenségét használják ki. Társadalmi csoportokat fordítanak egymással szembe csak azért, hogy többen vándoroljanak el asszisztálni Orbán Viktor politikai játékához...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.