2016. szeptember 6., kedd

KERESZTÉNYÜLDÖZÉS ELLENI ÁLLAMTITKÁRSÁG

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Para-Kovács Imre
2016.09.06.


Fontos már a legelején leszögezni (öntudatlan blaszfémia, fűzfa!), hogy a kormány fantáziájában megjelenő üldözött keresztény soha, de soha nem a Fehérgyarmat határában helyzetjelző macskaszem hiányában megbírságolt biciklis cigány, hanem valaki, aki inkább nincs, mint van, fehér ruhában menekül a pusztában, miközben egyik karjával családját védi, másik karjával feszületet markol, harmadik karjával pedig ellent mutat a Gonosznak. Ezt az elképzelt keresztényt fogja megvédeni az újonnan létrehozott helyettes államtitkárság közel egymilliárd forintból a haza még nagyobb dicsőségére, a nemzet üdvére és a korrekt haszonkulcs jegyében.

Lopnak megint, de nem ez a legnagyobb probléma.

A keresztényüldözés elleni államtitkárság egy állomás Orbán Viktor megdicsőülés felé vezető útján, minek végén ő lesz az új Európa megteremtője és megmentője, trón és oltár újraegyesítője, amikor a rend megint elfoglalja a szabadság helyét, és az Orosz, valamint az Oszmán Birodalom nyugati határain szükség lesz valakire, aki tűzzel és vassal, bla-bla-bla…

Orbán most éppen a barbár Fritigern szerepére készül: bekéredzkedik a Római Birodalomba, mert odakint idegesítően mocorognak a hunok, aztán amikor már bent van, lángba borítja a Balkánt. Nem mintha Rómában minden rendben lenne, sőt. Azonban kulturális öröksége vitathatatlan, miközben mondjon nekem valaki egy vizigót zongoristát vagy basszusgitárost! Na ugye!?

Az Európai Uniónak is rengeteg hibája van, de konkrétan az, hogy tagjai késsel-villával esznek és szalvétát használnak az asztalnál, valamint odafigyelnek arra, hogy az általuk elutalt milliárdokat mire használják, csak a magyar kormányt zavarja, és erre alapozni a felháborodásunkat elég, khm, kínos.

Az én vejem nem lop! Aki ilyesmit állít, az üldözi a keresztényeket!

Ideje végre világossá tenni, hogy mit értünk pontosan keresztényüldözés alatt. Keresztényüldözés tehát az EU-s pénzek számonkérése, szintén az Gyurcsány Ferenc és az ellenzék minden megnyilvánulása, keresztényüldözés a független újságírás, a tényfeltárás (amennyiben nem Gyurcsány Ferenc ügyeiről van szó), a piros szín és a hangos, nem csűrdöngölő zene. Keresztényüldözés a Pokémon Go, az internet nem fideszes kézben lévő legnagyobb része, az alapvető emberi jogok és az ENSZ. Keresztényüldözés minden jogvédő civil tevékenység, keresztényüldözés minden olyan keresztény tevékenység, ami nem tetszik Semjén Zsoltnak vagy Németh Sándornak...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.