2016. szeptember 11., vasárnap

LÉTRE KELLENE HOZNI EGY BIZONYTALANOK NEVŰ PÁRTOT

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2016.09.10.


...a bizonytalanok tábora dinamikusan növekszik. Azon töprengek, hogy létre kellene hozni egy Bizonytalanok nevű pártot és garantáltan megnyernénk vele a választást. Esetleg szoros szövetségben a Nem Tudom nevű párttal, mint a Fidesz-KDNP.

Most, hogy ügyesen megnyertem a választást, nézzük, mi hír még a humor nagyágyúitól! A fővicces – Orbán Viktor – Megérkezett Kötcsére, mert Polgári Piknik van. Innen, a laptop mellől merem állítani: nem sok polgár lehet jelen a rendezvényen, közülük a legkevésbé polgár egészen biztosan a miniszterek elnöke.

Újságíróknak azt mondta ő a szájával:

A népszavazás nem pártügy, hanem Magyarország jövőjéről szól. Aki nem megy el szavazni, átadja a döntés jogát másoknak, és elfogadja azt az álláspontot, ami kialakul.

Fordítom: tök mindegy, hogy érvényes lesz-a a szavazás, mi győztünk október másodikán!

Amúgy a továbbiakban harcra készül a kormányfő, mert neki semmi nem drága, ha rólunk van szó. Pedig nekem történetesen nincs igényem arra, hogy harcoljon értem. Arra meg főleg nincs, hogy ellenem harcoljon, mint már teszi ezt évek óta, az összes hívével egyetemben.

Nem lehetne esetleg békén hagyni egymást? Nem vagyok én túlzottan nagyigényű. Megelégszem azzal, ha a kormány és az ellenzék egységesen nem hazudik, nem néz hülyének és nem lopja ki a párnát a fejem alól.

Annyi igényem lenne még, ha lehet – vagy ha nem -, hogy egyrészt a szociális hálót lesznek szívesek visszatenni a helyére, mert sok idős ember nagyon nagy bajban van. Másrészt jó lenne befejezni az állandó keresztényi hittérítést, mert nem vagyok vallásos, nem is leszek és ettől nem vagyok hajlandó kevesebbnek érezni magamat. Ezen túlmenően nem óhajtom egyik egyházat sem támogatni anyagilag az adómból. Ha mégis, az legyen az én dolgom az adózott jövedelmemből.

A kormány mindenféle tagjai pedig pattanjanak le a mostanra folyamatosnak nevezhető igehirdetésről, mert már túl vagyunk a középkoron. Gondolom én. Lehet, hogy tévedek...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.