2016. szeptember 20., kedd

MEGBÁNTÓDOTT A TÖBBDIPLOMÁS, SZAKMAI TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ NEM KÖZSZEREPLŐ, AKI MELLESLEG MATOLCSY BARÁTNŐJE

MAGYAR NARANCS - HÍRNARANCS BLOG
Szerző:narancs.hu
2016.09.19.


Személyiségi jogok sérültek, volt házkutatás, de talán mégsem, kitört egy kis balhé az MSZP-ben. Közben külföldön választanak, merénylőket fognak és felminősítik Magyarországot.

Elveszíti közszereplő jellegét

Feljelentést tesz Vajda Zita személyiségi jogainak és jó hírnevének megsértése miatt, a Népszabadságban róla megjelent cikkek nyomán. A jógaguru sajtó-helyreigazítást kért, a feljelentést pedig a Pallas Athéné alapítványokkal közösen teszi meg, akik közleményükben jól meg is védték Matolcsy barátnőjét. Hangsúlyozzák, hogy Vajda és családja nem közszereplő, és nehezményezik, hogy a Népszabadság nem zengett ódát Vajda diplomáiról, nyelvvizsgáiról és többéves nemzetközi szakmai tapasztalatáról. A leginkább mégis az alábbi mondattól vagyunk elájulva: „A napilap cikkei azt sugallják, hogy nőként, pusztán többéves szakmai tapasztalattal és több diplomával nem lehet szakmailag érvényesülni.”

Hol volt, hol nem volt?

Az Index információi szerint házkutatást tartott a Központi Nyomozó Főügyészség a nyár közepén Simonka György fideszes országgyűlési képviselő házánál, ahogy felesége szüleinél is. A főügyészség tájékoztatást nem adott, a Mengyi Roland-ügyben felbukkant Simonka szerint ez az egész viszont butaság, a hír csupán „politikai zavarkeltésnek” jó, ami a népszavazási kampány közepén nem is meglepő. Simonka hajmeresztő ügyeiről itt írtunk igen alaposan...

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.