2016. szeptember 5., hétfő

MENJ TE A BÜDÖS PICSÁBA AZ ÓCSKA NÁCI DUMÁDDAL!

KOLOZSVÁRI SZALONNA BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2016.09.05.

 
Van az úgy, hogy látok, hallok, olvasok valamit, de nem hiszem el. Visszakeresem a forrást és akkor sem hiszem el, a saját fülemnek, tulajdon szememnek sem. Mert józan ésszel nem hihető, nem értelmezhető és nem fogadható el. Egyszerűen berzenkedik az agyam, visszadobja az információt.

Így jártam Tőkéczki László történész, egyetemi tanár (most itt tekintsünk el attól, hogy egy történelem-német szakos tanári oklevéltől senki nem lesz sem történész, sem egyetemi tanár véleményem szerint) Kossuth Rádióban előadott műsorszámával is. Olvastam a leiratot, nem hittem el. Meghallgattam a hangfelvételt, azt sem hittem el. Mert ilyen egyszerűen nincs. Főleg nincs egyetemi tanárként, történészként, nem pofázik rádióban, hanem az ilyen ember Bázarekettye-alsó kocsmahivatalának udvarán okádja le a tehénszaros gumicsizmája szárát. Maximum.

Migráncsozás, természetesen. Tőkéczki megtalálta a megoldást arra, hogy lehet rávenni a népet a szavazásra, mégpedig a kormánynak tetsző szavazat leadására.

"Meg kell célozni a cigányokat. El kell nekik mondani, hogy ha hozzánk be akarnának telepíteni 50-60 ezer embert, akkor kész, a cigányok segélyezésének vége, mert ugyanazt a pénzt fel kéne osztani, és így nem érdekük a cigányoknak sem a befogadás".

És ez az ember egyetemi tanár. Meg történész. Aki egy egész népcsoportot nevez élősködő féregnek, mégpedig egyetlen mondatba sűrítve. Hogy ordenáré módon hazudik, az már szinte mindegy is. Tőkéczki szerint ebben az országban kizárólag a cigányok szorulnak segélyre, de ők aztán egytől egyig. Azt már meg sem kérdezem, milyen segélyre gondolt ez a hattyúfehér lelkű humanista. Azt sem kérdezem, miért is gondol úgy a magyar emberek egy részére – gondolkodás és válogatás nélkül, egységesen – mint egy élősködő állatcsordára, amelynek tagjai ahhoz is hülyék, hogy tisztában legyenek a saját érdekeikkel, ezért aztán a kormány – és Tőkéczki – lassan és tagoltan kénytelen elmagyarázni, hogy a migráncsokat majd a cigányok segélyeiből fogjuk eltartani.

De Tőkéczki szerint nem csak a cigányokat kell megcélozni és felvilágosítani, hanem. Mindenki kapaszkodjon, amibe tud, zuhanórepülés következik!

"A baloldali típusú szervezeteknek, a feministáknak, homoszexuálisoknak, a hogy is mondjam, a zsidóságnak, de az ateistáknak is, hogy ha bejön az iszlám, nekik végük".

Nem, nem én találtam ki és nem azért írom ezt a cikket, mert egy utolsó féregnek tartom Tőkéczki Lászlót.
Itt a hangfelvétel, tessék meghallgatni.

Egyszerűen olyan mélységesen megdöbbentem, hogy keresgélnem kell a szavakat. Hogy ma, ebben az országban, ezen a földrészen ilyen szellemi kútmérgező senkik szónokolhatnak a rádióban és senki sem mondja nekik azt, amit bármely civilizált országban mondanának: menj te a büdös picsába az ócska náci dumáddal, öreg!
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.