2016. szeptember 11., vasárnap

NEHOGY BECSÁMPÁZZON VALAMI PROLI ÉS BELEZABÁLJON ROGÁN CECÍLIA SAJÁT KEZŐLEG NYÚJTOTT MÁKOS CVEKEDLIJÉBE

KOLOZSVÁRI SZALONNA, DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2016.09.11.


Kötcsén összegyűlt az új elit és polgári pikniknek álcázták magukat. Vittek házi sütit, kannásbort is talán és roppantul elégedettek mindazzal, amit elértek.

Ezen nem is csodálkozom, ha Orbán, Rogán, Matolcsy és a többi – közpénzben dúskáló – anyagi helyzetére gondolok. Ott volt természetesen a vezér is és hihetetlen beszédet nyomott ki magából, ahogy az neki szokása. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy senki nem röhögi el magát a dakota közmondásoktól az apokaliptikus jóslatokig ívelő baromságtenger hallatán. Hiába, valóban van az a pénz.

Nézzük, mi okosat mondott Orbán Viktor, aki láthatólag már nem elégszik meg azzal, hogy világvárost épít a szülőfalujából és az sem teszi már boldoggá, hogy egyedül dönt minden országlakó jövőjéről, valamint múltjáról. Igaz, hogy lassan az ország kifosztása csúcsra járatódik, most tervezik a szeszesitalok forgalmazásának és a gyógyszer-nagykereskedelemnek az államosítását. Majd lesz egy jó ember, aki kézbe veszi ezeket. Mészáros Lőrincre, esetleg Vajnára gondolok, de lényegében mindegy. Más lerabolható nem igazán maradt.

Ezért aztán a miniszterek elnöke ráfordult az Európai Unióra. Nem most lett neki az az elképzelése, hogy elfoglalja Európa trónját, már jó ideje dolgozik ezen. Senki nem tett annyit az Unió bomlasztásáért, mint ez az elvetélt focilegenda, de mostanra odáig súlyosbodott az állapota, hogy ezt ki is hirdeti. Nyíltan szembefordul a közösséggel, magával rángatva az országot is, mert tízmillió hülye mégiscsak több, mint egy darab.

Miután a polgárinak, valamint pikniknek keresztelt ökörsütés ökörködés szigorúan zárt körű volt (nehogy becsámpázzon valami proli és belezabáljon Rogán Cecília saját kezűleg nyújtott mákos cvekedlijébe), természetesen csak a baráti (közpénzből zabáltatott) sajtó lehetett jelen. Az egyik kedvencem ebben a műfajban le is hozta a főnök monológját, vagy annak fontosabb elemeit. Érdemes elolvasni, lehetőleg még ebéd előtt. Közmunkások, munkanélküliek és minimálbéresek ebéd helyett fogyaszthatják...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.