2016. szeptember 30., péntek

NI CSAK! FICSAK...

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2016.09.30.


Vénségemre nehéz lett a fejem, vagy tán mindig is nehéz volt: mindeddig azt sem tudtam megérteni, megtanulni, hát még elfogadni, hogy a fideszes aljasságnak nincs alja.

Tényleg: már semmi sem hiányzott, csak ez a ficsakos demonstráció. Nélküle is elképesztően aljas mindaz, amit a Fidesz a menekültválság ürügyén művel (közben az ország fosztogatása, az oktatás lebutítása, emberek közrabszolgaságba taszítása stb. zavartalanul folyik), de be kell látnom: ez még kellett a teljességhez.

Szívet-lelket melengető látvány lesz, amint fiatalok vonulnak – vélhetően gyermekeikkel – a magyar családok védelmére hivatkozva, hogy agitáljanak néhány ezer menekült esetleges befogadása ellen. Igazi keresztény ország az, ahol fiatal emberek viseltetnek teljes közönnyel mások, köztük családos fiatalok szenvedése, kínhalála iránt. Biztos, fényes jövő vár arra az országra, amelyben majd ezek a fiatalok jutnak hatalomra… Öröm lesz majd itt az élet – már ha maradnak e honban még emberek, hogy eltartsák azt a hatalmat.

És szeretni fogja majd ezt az országot kelettől nyugatig mindenki, még annál is jobban, mint mostanság.

Mit lehet még mondani? Már csak egyetlen kérdésem van: olyan, amelyet még nem kérdeztek meg – vagy legalábbis én nem tudok róla – sem Orbántól, sem a többi gazembertől.

A ficsakos fideszes is löki a szervezet dumáját: „a problémát helyben, a migránsok hazájában kell kezelni”...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.