2016. szeptember 4., vasárnap

ORBÁN VIKTOR AZT ÜZENTE: KAPJÁTOK BE, DRÁGA ALATTVALÓK!

KOLOZSVÁRI SZALONNA - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Forgács Erzsébet
2016.09.04.


Szabó Szabolcs független képviselő kérdezett – írásban – Orbán Viktor fideszes miniszterelnök pedig nem válaszolt. Választ adni a törvény szerint kötelező. A határidő lejárt, de Magyarország miniszterelnöke simán megteheti, hogy a törvények fölött állónak tekintse magát. A kérdés címe: „ Milyen kapcsolatban áll Ön Mészáros Lőrinc vagyontárgyaival?

Orbán Viktor túlságosan elfoglalt ember, éppen Magyarországot, Európát és az Univerzumot menti, valamint védi meg a mindenhonnan támadó ellenségtől. Nem ér rá olyan pitiáner ügyekkel foglalkozni, mint a saját vagyonosodása. Meg egyébként is, kinek mi köze van hozzá? Azt már tudjuk, hogy ő soha nem volt vagyonos ember, most sem az és soha nem is lesz.

Mindenki más ugyan veszettül gazdagodik körülötte. A mangalicatenyésztő-gázszerelő-napi szinten uniós pénzekben fürdő szomszédja, a szomszéd felesége, gyerekei, jövendő veje éppen úgy, mint a saját felesége, szülei, gyereke, veje, valamint Nárcisz kutyája. De mindehhez a miniszterek elnökének az égvilágon semmi köze nincsen, ez csak a vakszerencse és a Jóisten együttes erőfeszítésének köszönhető.

Elszámolnia pedig Orbán Viktornak – valamint Andy Vajnának, Simicska Lajosnak, Garancsi Istvánnak, Lévai Anikónak, Orbán Ráhelnek, Orbán Győzőnek, Kövér Szilárdnak, Tiborcz Istvánnak, a komplett Mészáros famíliának, L. Simon Lászlónak, Matolcsy György rokonságának, Rogán Antalnak, Szijjártó Péternek, Lázár Jánosnak és még vagy száz, közpénzben pancsoló dinasztiának – egyáltalán nem kell. Ameddig Polt Péter a legfőbb ügyész, addig biztosan nem.

Orbán Viktor, aki egy személyben a kormány a Fidesz, az ország és a nemzet, nem kérhető és főleg nem kényszeríthető semmire. Arra sem, hogy teljesítse törvényi kötelezettségét. Arra sem, hogy az ország törvényeit betartsa. Rá, és mindazokra, akiket Orbán Viktor érdemesnek tart erre – tehát akik jól szolgálják őt – nem vonatkoznak a szabályok. Olyannyira nem, hogy szükség esetén akár a törvényeket, akár az alaptákolmányt is átszabják a kedvükért. Bármikor, akárhányszor...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.