2016. szeptember 15., csütörtök

PÁR NAPJA ÉRKEZETT KANADÁBA AZ ORBÁN RENDSZER LEGÚJABB ÖSZTÖNDÍJASA ÉS MÁRIS NÉPSZAVAZÁSRA BUZDÍT

KANADAI MAGYAR HÍRLAP ONLINE
Szerző: Christopher Adam
2016.09.14.


A múlt héten érkezett meg Fodor Kinga, az Orbán kormány egyik Kanadába delegált Kőrösi Csomás “ösztöndíjasa.” A Windsor városi magyar közösségben végez majd szolgálatot az Orbán kormány színeiben. Alig szállt le a gépe, de a cseppet sem pártpolitikai ösztöndíj program legújabb kiküldöttjének első feladata máris az volt, hogy minél több kanadai magyar kettős állampolgárt vegyen rá arra, hogy szavazzon az október 2-ai kvótaellenes népszavazáson...

...Egy pillanatig sem csodálkozunk azon, hogy Fodor Kinga első teendője Kanadában a Fidesz részére történő politikai mobilizáció. Az viszont bizonyára felháborító számos magyarországi adófizető számára, hogy ezért a pártmunkáért havonta több mint 650 ezer forintos fizetés jár fejenként minden Kanadába delegált kormánypárti “ösztöndíjasnak.”

Mivel a demokratikus ellenzék (Fodor Gábor kivételével) a bojkottot, illetve az érvénytelen voksolást javasolja, a KCSP ösztöndíjas szándékosan a Fidesz malmára hajtja a vízet kanadai politikai tevékenységével.

Az, hogy Potápi Árpád, a Fidesz egyik erkölcsileg lezüllött politikusa nyíltan rasszista videójával hergeli a kanadai állampolgárokat (és más külhoni magyarokat) tökéletesen mutatja ismét, hogy a Fidesz kizárólag szavazatokat kerget a diaszpórában.

Magyarországi lakóhellyel nem rendelkező választópolgárok száma (tehát a levélben szavazók) jelenleg 267 130.

Valamennyi kanadai magyar olvasót arra kérünk, hogy ne szavazzanak, vagy érvénytelenül voksoljanak.

Fodor Kingát pedig arra kérjük szépen, hogy ne importálja Kanadába a regnáló magyarországi rezsim xenofób politikáját. Pártkatonákból akadt elég az előző egypárt rendszerben. Ennek az ideje lejárt.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.