2016. szeptember 26., hétfő

STO GYELATY II.

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2016.09.25.


Mielőtt belevágnánk abba, hogy mit is kellene csinálni, hogy ne csak a szájunkat jártassuk Orbán eltakarítása érdekében, kell néhány szót szólni a tegnap éjjel történt robbantásról, melynek két sebesült áldozata van - két rendőr, egy férfi és egy nő.
Hogy itt lesz valamiféle terrorcselekmény, az könnyen kikövetkeztethető volt, végülis ez a hatalom egyszerű, mint a százas szög, mely a bomba alkatrésze volt.
Hogy rendőrök sérültek meg, az is beleillik a képbe, hiszen a gyűlölet fokozása mellett fontos a hatalom melletti rokonszenv növelése is, és itt a két rendőr jelkép volt: a Vezér jelképe, aki bátran teszi a dolgát Magyarország védelmében.
Nagyon sajnálom őket, hiszen valószínűleg soha nem fog kiderülni, hogy ki volt a robbantás elrendelője, mint ahogy nem derült ki az sem, ki rendelte el a Parlament kapujának berobbantását, Szájer lakásajtajának és Torgyán kukájának felrobbantását, de azt tudjuk, hogy a robbantás akkor is, most is kinek a politikai érdekét szolgálta, szolgálja.
Hogy alvilági figurák voltak a tettesek?
Lehet, de ez még mindig nem válasz arra, hogy ki volt az aki a parancsot kiadta annak, aki a robbantásra a parancsot kiadta...
A lényeg, hogy a terrorcselekmény lehetőségét a népszavazásig lebegtetni kell, hadd érezze Julcsa, hogy vészhelyzet van és csak az erőskezű Vezér képes hatékonyan fellépni védelmében.
Senki nem fogja az elkövetkező napokban azt állítani, hogy migráns volt az elkövető, ez túl átlátszó lenne, ezen még Julcsa is röhögne, bőven elég a veszélyeztetettség légkörének megteremtése is.
Matuska Szilveszter és Marinus van der Lubbe elégedett lehet, a műfaj, melynek megteremtői voltak, nem halt ki...

De vissza az eredeti témához.
Nem könnyű a feladat, mert a diktatúra mindenre képes, és nem csak erkölcsi, de anyagi értelemben is.
Ennek tudatában kell megszervezni a feladat végrehajtását.
Kérdezték többen, miért azzal kell kezdeni, hogy arcot választunk a mozgalomhoz?
Hát azért, mert az ember nehezen azonosul elvont elvekkel, melyeket meg se nagyon ért sok esetben, de kell neki valaki, akinek és akiben hihet.
Nem okvetlen vezér, de olyan ember, akiről el tudja képzelni, hogy jót akar neki.
Ez az ember lehet asszony is, sőt, legjobb lenne, ha asszony lenne, de ehhez tudni kell, hogy a magyar társadalom eredendően konzervatív és vezetőjének leginkább férfit képes elképzelni.
A sok mucsai macsó még véletlenül sem képes elképzelni, hogy neki egy nő mondja meg, hogy mit tegyen, ellenben rendszeresen eljár a kutyakiállításokra, hogy a komondorok szemébe nézve megkeresse a számára megfelelőt.
Annak a vezetőnek, aki le akarja győzni Orbánt, nyugodtnak és határozottnak kell lenni, azt kell sugároznia magából, hogy tudja mit akar, sőt, azt is tudja, hogy hogyan akarja a célját elérni.
Nem lehet túl fiatal, nem lehet túl értelmiségi, ha érthető, hogy mire gondolok - tudnia kell megszólítani az egyszerű embereket,a saját nyelvükön
Legyen sportosan elegáns, legyen humora, de ne az orbáni "esik a hó, fingik a ló, hehehe..." szinten, tudjon mosolyogni, és tudjon erőt sugározni, ha kell.
Személye ne legyen kizáró ok egyik oldal választói számára sem, de ez ne jelentsen jellegtelenséget.
Legyen demokrata, a szó klasszikus értelmében.
Ne legyen a politikai harcban elkoptatott figura, de ne legyen nyeretlen kétéves se.
Ha sikerül megtalálni, akkor fogalmazza meg, mit akar elérni a következő választási ciklusban, és ezt úgy hangsúlyozza, hogy világosan kiderüljön, hogy az azt követő ciklusban már a pártok programjai fognak versenyezni.
Kíméletlenül és pontosan mutasson rá az ország problémáira, és csak akkor vállalja a feladatot, ha tudja, hogy korrupció és nepotizmus tekintetében kikezdhetetlen.
A programjával forduljon közvetlenül a választókhoz, tegye világossá, hogy ez nem pártok szövetsége meg összefogása, hanem az egyszerű emberek szövetsége egy nyugodt, békés ország megteremtése érdekében
...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.