2016. szeptember 26., hétfő

SZERETETTEL A GYŰLÖLET ELLEN

GÉPNARANCS - BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: dr. Gurmai Zita
2016.09.25.


A Fidesz nemzeti ügynek állítja be a népszavazást, miközben annak egyetlen célja Orbán Viktor hatalmának további erősítése. Ma hazánkban nincsenek menekültek, senkit sem fenyegetnek a bevándorlók.

A Fidesz-kormány népszavazási kampánya egyre gátlástalanabb. Félelmet és indulatot gerjeszt az ország valamennyi jóérzésű emberében. Az uszítás, a gyűlöletkeltés minden határt túllépett, s ma már része az emberek mindennapjainak. Tömegközlekedési eszközökön, üzletek bejáratánál, a sajtóban – mindenütt fröcsög a gyűlölet, árad az embertelenség. A kormány a társadalom egyes rétegeinek körében még tovább fokozza a menekültekkel szembeni gyűlöletet.

A Fidesz nemzeti ügynek állítja be a népszavazást, miközben annak egyetlen célja Orbán Viktor hatalmának további erősítése. Ma hazánkban nincsenek menekültek, senkit sem fenyegetnek a bevándorlók. Az EU-ban nincs napirenden a kötelező kvóta bevezetése. Így az október 2-ai népszavazási kérdés hazug, értelmetlen és álságos. Mi, az MSZP nőtagozatának tagjai, hiszünk a szeretet, az emberség  erejében! Meggyőződésünk, hogy Magyarország nem élhet gyűlöletben! Nekünk, nőknek, össze kell fognunk a gyűlölet minden formája ellen, közösen kell fellépnünk az uszítással, az idegengyűlölettel szemben!
...
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.