2016. szeptember 28., szerda

VALAMI ELGURULT ÉS ELDURVULT A NAGY RIOGATÁS KÖZBEN NÉMETH SZILÁRDNÁL?

CSEPELIEK ÚJSÁGA BLOG
Szerző: vox
2016.09.28.


1) Be kellene már fejeznie az önkormányzatok, az emberek, köztük a csepeli családok becsapását, fenyegetését, miszerint „Mohamed itt Csepelen a Kossuth utca 62-ben fog ránk köszönni…”, mert ennek semmilyen európai határozati és magyar törvényi alapja, feltétele nincs és csak a fideszes többségű parlament fogadna el ilyen, egyébként alkotmányellenes törvénymódosítást.
 
2) Már „látom” a képviselő úrnak kijelölt újabb harcteret, amelyen „a Nemzetbiztonsági Bizottság alelnökeként” már meg is kezdte kilátástalan harcát. Feljelentette a „Soros-hálózattal együttműködő” szervezeteket, kérte „tevékenységük teljes átvilágítását”, mert „migrációs kérdésekben” megsértik az európai és magyar törvényeket. Megdöbbentő! A norvégok már egyszer nyertek a kormány ellen egy ilyen csatában. Az akkori, „több mint másfél éves szappanopera” után kötött alku eredménye: továbbra sem „ellenőrizhetik a magyar hatóságok a civil támogatások felhasználását.”

(http://hvg.hu/itthon/20151210_Ujra_erkeznek_a_Norveg_Alap_tamogatasai_f)

Nem érdekes. Ha harc, akkor legyen harc! A végsőkig. Egy előrelátható újabb vereség után pedig újból lesznek következők, akik ellen Németh újra és újra felveszi rezsiharcában megedzett furkósbotját. A másképp gondolkodó emberek, köztük sok tízezer csepeli, azok, akik nem fogadják el az elmúlt hat év „eredményeit”, akik szerint az, amit a Fidesz csinál, az az ország tönkretétele.

Németh Szilárd PestiSrácok.hu-n közölt és a csepel.hu-n, az önkormányzat közpénzből fenntartott honlapján is megjelentetett fenti, politikusi kampányszövege a legaljasabb uszítások sorába tartozik. Megerősítette korábbi véleményem: az így gondolkodó harcosok szokták elveszíteni a háborúkat. Sajnos, közben tönkre teszik az évek óta békére vágyó országot is.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.