2016. szeptember 8., csütörtök

VAN-E MÉG EGYÁLTALÁN MAGYAR KÜLPOLITIKA?

MODERN MAGYARORSZÁG MOZGALOM BLOGJA
Szerző: Bokros Lajos
2016.09.07.


Ez a kérdés merül fel az emberben, amikor a felkészületlen és faragatlan magyar külügyminiszter értelmetlen dühkitöréseit hallja. A kocsmai ugatás arra jó, hogy elleplezze a semmittevést. Egyúttal azonban folyamatosan rombolja hazánk nemzetközi tekintélyét és iszonyú kárt okoz nemzetközi kapcsolatainknak, a magyar nemzet jövőjének.

Miért bődült el újra Szijjártó? Egy halkszavú jordániai herceg, nem mellesleg az ENSZ emberjogi főbiztosa kimondta az igazságot. Azt találta mondani, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök politikája szellemiségében megfelel az Iszlám Államénak. Az európai szélsőjobb dicső figuráihoz hasonlóan a magyar miniszterelnök is egy fajú, egy vallású, egy nemzetiségű országról ábrándozik, nem vesz tudomást arról, hogy a világ minden boldog országa több kultúrájú, több vallású és több nemzetiségű ország.

Magyar hazafinak ehhez hozzá kell tenni, hogy aki hazánkban "homogén" tehát más vallástól, kultúrától, netán fajtól megtisztított közeget kíván, az pusztulásra ítél hárommillió magyart Szlovákiában, Romániában, Szerbiában és Ukrajnában.

Ennyit a magyar nemzeti érdek orbáni képviseletéről.

A halkszavú jordán herceg kimondta az igazságot.

Minél jobban üvöltötök, annál inkább látszik, milyen igaza van.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.