2016. szeptember 16., péntek

ZSAROLHATÓ-E ORBÁN?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.09.15.


Orbán Brüsszelre mutogat, de könnyen lehet, hogy Moszkvából irányítják. A kérdés annak kapcsán merül fel, hogy Gyurcsány Ferenc mióta pénzért elárulta az Alkotmányt, a Köztársaságot és felesküdött Orbán Viktorra, először mondott érdekeset, amikor kijelentette, hogy Budapesten nyüzsögnek az orosz kémek, a volt KGB emberei, és az oroszok akár zsarolhatják Orbánt.

Az AN már korábban is írt arról, hogy Budapest a különböző hírszerző szervek és kémek Mekkája lehet, különösen igaz ez azokra a titkosszolgálatokra, amelyek az Európai Uniót és a NATO-t támadják, mert Magyarország átjáróház a titkosszolgálatok számára. Orbán EU-ellenes és Amerika-ellenes politikája pedig támogatást jelent az ellenséges szervek munkájának.

A letelepedési kötvények ezen kívül minden kémnek szabad bejárást és letelepedést nyújtanak az Európai Unió területére. Magyarországon minden titkot meg lehet vásárolni, a korrupció a "kormányzat" működési módja. Emellett az ellenséges titkosszolgálatoknak nem okozhat gondot, hogy Orbánt is megzsarolják és egyes országok a markukban tartsák.

Hogy Orbán zsarolható-e, az költői kérdés. Azt szinte biztosra lehet venni, hogy ha Orbánt a zsarolhatóság szempontjából átvilágítaná egy komoly nemzetbiztonsági vizsgálat, azon nem menne át, mert hatalmas kockázatot jelent az ország számára.

Emlékeztetnénk olyan gyanús mozzanatokra, mint amikor váratlanul és előzmények nélkül Moszkvába rendelték, és mindenféle egyeztetés és konzultáció nélkül saját hatáskörében megállapodott az oroszok paksi atomerőmű bővítéséről. Emlékezhetünk arra is, hogy Orbán gyanús szerepet játszott a Gripenek megvásárlásánál is, amely minden kétséget kizáróan korrupciós ügylet lehetett. Ezekről bizonyítékai lehetnek az orosz és más titkosszolgálatoknak.

A leggyanúsabb ügyletek egyike a baltás gyilkos elengedése, amikor a világ egyik legkorruptabb diktátorának tett szívességet, láthatóan semmiért. A baltás gyilkosnak nyilvánvalóan volt ellentételezése, amelynek nyomai, titkos számlái még nem kerültek nyilvánosságra. Orbán az egész magyar államot saját zsebére működteti, kiszolgálóit korrupciós pénzekkel fizeti ki...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.