2016. október 29., szombat

A BONOBÓK MEG A KDNP

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.10.29.


Sokszínű egy világ az, amely körülölel minket, aztán ezt az ember vagy észreveszi, vagy nem. Ha hazai maki a delikvens és KDNP tag – egy a tízből -, akkor nem lát meg semmit, csak Harrachbácsi angyali mosolyát, Semjénbácsi puskáját, a szenteltvizes vödröt, meg a démonokat, akik mindenütt ott leselkednek, hogy romlásba taszítsák az igazmagyarokat.
 
Ilyenek a melegek is, szerintük, mármint ilyen ördögfattyak. Pár napja a magyar bíróság elmarasztalt egy magyar iskolát, mert nem vett föl egy gyereket azért, mert a szülei leszbikusak. A bíróságnak ezek szerint még nem ment el teljesen az esze, ellentétben a KDNP-vel, amely mókus őrs azt bírta ebből az egészből leszűrni, hogy: „Felszólítjuk a meleglobbi szervezeteit, hogy ne egy gyermek ügyét használják fel arra, hogy politikai céljaikat elérjék!”
 
Mindez fölöttébb érdekes. Ezek szerint a „meleglobbi” nagyobb befolyással bír minálunk, mint az ő főnökük, akit Orbánnak hívnak, és aki naponta kap pofonokat a bíróságtól – egyelőre még -, ezzel szemben a melegek azok bizonyára a Soros pénzén kilóra megveszik a talárosokat. Nem kéne tán hülyeségeket beszélni, vagy nem kéne annyira homofóbnak lenni, rögtön egyszerűbb lenne ez a küzdelmes élet.
 
Persze egy olyan helyen, ahol épp most jelent meg egy kiadvány, amely azt taglalja, hogy az azonos neműek iránti vonzalom nem a génekben van kódolva, ilyképp neveléssel megváltoztatható, minden lehetséges. Az is, hogy szarnak a pápára, aki ilyeneket bírt mondani: „Ha egy ember meleg, és jó akaratú, és keresi az Istent, akkor ki vagyok én, hogy elítéljem őt.”
 
Továbbá: „A nevelés szempontjából számunkra is nagy, időnként nehezen megérthető kihívást jelentenek az azonos nemű párok. Az egyház nem eshet abba a hibába, hogy e párok gyermekeit beoltsák a hit ellen.” Ez legalább annyira fontos, mint az előző megnyilatkozása, hiszen ezúttal sem akar szőnyeg alá söpörni egy az egyház szempontjából tabunak számító problémát, hanem szembenéz azzal a ténnyel, hogy létrejöhet családi közösség melegek között. Ám ő kommunista, mint az tudvalévő.
 
Ehhöz képest a mi ájtatosaink ott tartanak, hogy a melegség Isten ellen való vétek, valamint, hogy még az alapizé is tiltja az azonos neműek házasságát, és erre, mint szentségre hivatkoznak, mintha nem ők szövegezték volna. Ja, nem. Az a Szájergyerek volt a laptopjával. Viszont rossz hírem van.
 
Ezt az egészet a Teremtő baszta el. Figyeljünk:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.