2016. október 20., csütörtök

A FIDESZ TELHETETLEN HOLDUDVARÁNAK FONTOSABB A LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYES MILLIÁRDOS BULI, MINT A NEMZETI ÜGY?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2016.10.19.


Ha Vona Gábor nem csinál segget a szájából, akkor az Orbán nevű egyénnek – aki mindeddig nem szólalt meg és aki elképzelhető, hogy ez idő tájt is a dolgozószobája falait kapargatja szigorú orvosi felügyelet mellett – választ kell adnia arra a kérdésre, hogy a Habony-Rogán páros milliárdos üzlete, vagy a nemzeti ügy a fontosabb? Nekem ugyan egyáltalán sem nemzeti ügy, viszont a bolsevik többséget ezzel hülyítette és állította maga mellé, tehát nekik igenis nemzeti ügy.

A kérdés: mennyire fontos a Fidesz éhes, telhetetlen holdudvarának a letelepedési kötvényes milliárdos buli, aminek vesztese a magyar pórnép. Kompletten. Köztük azok is, akik kézzel-lábbal rohantak népszavazni a migránsok ellen október 2-án, leszarva, hogy se azelőtt, se azután nem jött egy rohadt terrorista migráns sem, ellenben a Teréz körúti robbantót még azóta sem sikerült elkapniuk profiéknak.

Azt fel nem foghatom, hogy Molnár Gyula és az LMP mivégre keringőzik Orbán asztala körül ebben a kérdésben (remélem nem kell nagyobbat csalódnom Szél Berniben, meg a vadiúj szocialista pártelnökben, mint már eddig is), de ennek a jobbosnak az ívét azért el kell ismernem. Populista, demagóg, de kétségtelenül jó kártya. A lehető legjobb, ami ebben a helyzetben a Jobbik rendelkezésére áll. Még akkor is, ha – félő, hogy ki fog derülni – nem mutat túl az egész egy trollkodáson, hát hiszen a Fidesz és a Jobbik egy tőről fakad, nem?

Ettől függetlenül az a büdös nagy helyzet, Viktorka, hogy 80%-ban migránsellenes közhangulatban 40%-os részvételt produkálni, aztán az érvénytelenségre nagy ívben szarva a katasztrófamentő alkotmánymódosítást is elbukni, igencsak arra utal, hogy fogy a levegő körülötted. Rekedt krákogásod és visszakézből minden kérdést elhárító bujkálásod az emberek elől, erodálja a köz bizalmát.

A 40%-os többség is felfogja előbb-utóbb, hogy miközben alig 1300 ember úgynevezett kényszerű befogadásáról ment a pánikkeltés, a hátsó ajtón 15-20 ezer sétált be. Pénzért. Amit a 40%-os többség fizet azért, hogy Rogán celebéknek, meg a Habony munkanélkülinek legyen miből helikopterezni, ha úgy alakul. Persze ha kizárjuk azt, hogy a legokosabb kollégiumi szobatárs tanácsára okosodott így meg Vona (szevasz, Lajos, hogy ityeg?), akkor azt is gondolhatjuk, hogy sima szemfényvesztésről van itt szó, amivel Vona is jóllakatja a sajátjait, Orbánék meg nagyjából akármit-bármit ígérhetnek, amiből lesz, vagy nem lesz valami, tökmindegy. Hiszen az ország lakosságának statisztikailag elsöprő többsége nem is érti, miről szól ez az évszázad legaljasabb üzletének is simán beillő letelepedési hisztéria...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.