2016. október 30., vasárnap

A JOBBIK TÖKEI

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: rezeda
2016.10.30.


Altesti támadást intézett a Fidesz médiabirodalma a Jobbik ellen. Momentán azt a képet sulykolják a választópolgár szűkös tudatába, hogy ezek nácik, akik Isten ellen való módon élik a nyomorult szexuális életüket. Az első állítás igaz, a másik nem érdekel.

Viszont van annak valami diszkrét bája, amikor az egyik fasiszta párt a másiktól próbálja meg elcsábítani ily módon a népeket, ami egy dolgot feltétlenül mutat, soha nem látott mélységekbe süllyedt a Fidesz-kommunikáció, ahol már minden lehet. A módszer ismert, még a hajdani Hír TV fejlesztette tökélyre Finkelstein nyomán.

Azonban, amióta Orbán meggecült, ez az opció kiesett, ezért nem véletlenül gyalulja le a médiapiacot a kollégisták hordája. Ebben a szexista akcióban a TV2 és a 888.hu, meg a Ripost vett részt, de ott liheg a Magyar Hírlap és a Magyar Idők névre hallgató papírpazarló nyomdaipari termék is. Egyelőre ennyi a látható hadsereg.

De az lesz majd a gyönyörűség, amikor a Népszabadság is – szintén náci irányítás alatt – hozza ezt a nívót, akkor fognak a csillagok leszakadni az égről. A folyamat már megint hitlerájos utánérzéseket mutat. A bajuszos is, amikor már minden az övé volt, kizárólag az árják biológiai szükségleteivel foglalkozott.

Ehhöz persze kellően le kellett butítani a népeket, és mi most tartunk épp az elhülyülés végső stádiuma felé, amelyhez nagyon jól illik, hogy melyik jobbikos kivel, hol és mikor dugott. Mindezt azért büntetésül, mert az alapmicsoda módosításának elfogadásához Vona feltételeket támasztott.

Egyből kiderült, hogy ez csalta a feleségét, a nyomorult. Hogy ennek mi köze a náciságához, azt nem tudom, de a tanyasi Rózsika néniben bizonyára undort kelt, aki egy életen át ragaszkodik vak komondoros urához, és még a seggéből is böjti szelek fújnak. Ellenben a szavazata az kell, nagyon...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.