2016. október 14., péntek

A NÉPSZAVA BOJKOTTÁLJA LÁZÁRT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AmerikaiNépszava
2016.10.13.


Hat évvel azután, hogy Orbán megdöntötte az alkotmányos rendet, lerakta fasiszta diktatúrája alapjait, és már ott tart, hogy megszüntette a Népszabadságot, eljutott a magyar közvélemény arra a szintre, hogy a szociáldemokrácia törénelmi lapja, az ugyancsak veszélyben levő Népszava, bojkottálja a diktatúra egyik fő felelősének heti hazugságáradatát.




A Népszava bejelentette, hogy bojkottálja a vagynosodásával elszámolni képtelen, a titkjárnőjét közpénzből luxusszállodákba utaztató Lázár (Lézerblokkoló) János heti stand up comedy szórakoztatóműsorát, amely észrevétlenül a magyar sajtó egyetlen forrása lett. A legtöbb sajtóorgánum megfeledkezett a valóság feltárásával, és a heti Lázár-show adja a közleményei 80 százalékának alapját. 

Lázár a bizalmaskodó stílusával még a Népszavát is megtévesztette, amely azt írja a bojkott bejelentésekor, hogy "Lázár János ugyan minisztertársainál jóval őszintébben válaszol az újságíróknak", ami a valóság sajátos értelmezése. Lázár soha semmiben nem volt őszinte. Egy önmutogató népszerűséghajhász és nárcisztikus senki előadását tévesztik össze egy felelős köztisztviselő tájékoztatási követelményeivel.

De a Népszava eljutott oda, hogy megelégelte Lázár bohóckodását, amikor Rogán arcátlan és átvilágíthatatlan helikopterezése kapcsán saját tériszonyáról ripacskodott, anélkül, hogy Orbán miniszterének luxushelikopterezéséről számot adott volna. Annak ellenére, hogy emiatt végezték ki a Népszabadságot, amely beszámolt az ügyről. A felháborodás jogos, a bojkott üdvözlendő, még ha megkésett is...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.