2016. október 12., szerda

AKKOR BESZÉLJÜNK ROGÁN CECILIÁRÓL, A SOKFÉLE SZEMPONTBÓL SIKERES ÉS ÜGYES NŐRŐL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H_A
2016.10.11.


Tartozom tegnapról egy kedves kis történettel, ami átível  a puritán kormány napi ténykedésén. Az Orbán névvel csúfolt kormány exponenciális figurája tegnap a parlamentben szívszaggató vallomást tett arról, hogy hibázott. Rogán Bulibáró Antal úgy döntött, hogy főnökével ellentétben, ezúttal nem húzza el a belét Rigába, nem bújik a függöny mögé, nem megy át Farkas Flóriánba, hanem leül heherészni Lázár János mellé, és ha úgy alakul, akkor beleáll a cilikopterezésbe. Derék, bátor.

Mindazonáltal azt kell mondanom, ha Rogán Antal szemlesütve hallgatott volna, mindannyian jobban járunk, de főleg ő. Bár neki tökmindegy valójában. A sértődött óvodás tempót, a hogyan szóljunk be nagyobb ordasságot, és oda nem illő baromságot a másiknak akadályversenyt a szokásos suttyó, arcpirító vehemenciával abszolválta. Látszólagos megbánást tanúsított, de valójában hozta azt, ami egy fideszes kádertől elvárható. Hogy a propaganda minisztere a pofátlanság ilyen mély bugyrait járja meg, az elfogadhatatlan.
Akkor is az, ha pontosan tudjuk, kivel állunk szemben és nincsenek illúzióink.

Rogán Antalnak reagálnia kellett valamit Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) elképesztő rongyrázásra vonatkozó felvetésére, amely Celeb és Celebné nyírségi helikopterezésére, barterezésére, letagadott, majd össze-vissza magyarázott urizálására vonatkozik. Bulibáró így reagált:
"Ha helikopterügyben egy szocialista képviselő kritizálja, akkor elég lenne annyit felelnie, hogy Kóka János. Hangsúlyozta, elismeri, hogy hibázott, az ügynek számára van egy nagyon komoly tanulsága: az, hogy politikus magáncélból soha nem használhat helikoptert, még akkor sem, ha ezt a felesége megengedheti magának."
Túl azon, hogy bárki lemondásra szólítja Rogánt és az kurva vicces (szerintem ne vegyük annak csak azért, mert egy erkölcstelen-korrupt-hazug politikus fejében ez meg sem fordul, és ma Magyarországon a lemondás elképzelhetetlennek tűnik), azért mennyire kell valakinek minden hájjal megkent gerinctelen lénynek lennie ahhoz, hogy – miként az MSZP-s politikus is fogalmazott, de ahogy Mari néni, vagy Józsi bácsi is fogalmazhatott volna – a feleségével takarózik...

ITT OLVASHATÓ

HA PEDIG NEM, AKKOR ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.