2016. október 30., vasárnap

AZT AKARJÁTOK LENYOMNI A TORKUNKON, HOGY EZ ÖRÖKKÉ ÍGY LESZ, MERT ÍGY KELL LENNIE?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2016.10.29.


Miközben Kövér házmester emelkedetten hadarva hosszasan bolsevistázott ma valami szoboravatáson, és legszívesebben beleharapott volna a torkába minden elfajzott nem fideszes hazaárulónak; miközben a Vajna-féle közpénztévé jobbikosok gatyájában turkálva, hatszázéves, totálisan irreleváns szexügyekkel igyekszik legyilkolni a karakterüket (nem mintha ez nekem rosszul esne), szerencsére a kormányfelszopó, magukat tudományosnak nevező műhelyek is mossák az agyvelőnket. Csak hogy világos legyen: ez is közpénzből történik. A mi agyunkat, a mi pénzünkből? Kerek? Kerek.

Miután tegnap megtudtuk – egy nem kifejezetten kormányközeli kutatóintézet jóvoltából -, hogy úgy szeretjük mi, magyarok, ha hazudnak nekünk, ha hülyének néznek és lopnak tőlünk (nem mind, csak egy statisztikailag releváns többség), sőt szívesen elviseljük azokat a nyakunkon, akik ezt cselekszik velünk, ideje volt, hogy a Magyar Idők is felfedezze magában a piaci alapot: ha az Indexnek futotta közvéleménykutatásra, a Magyar Időknek, mint nyereséges, piaci körülmények között működő vállalkozásnak, hogy a vérben ne jutna kifizetni néhány kemény milliót arra, hogy valahogy a szánkba rágja, amit nekünk nem akaródzik tudomásul venni? Hát ki, ha nem ők működnek piaci alapon?

Szóval a Nézőpont nevű intézet sebtiben megkutatta (október 24-26. között), hogy mit gondolnak a polgárok a nemzet fütyörészési szokásairól. Mert ennél fontosabb ügyek nincsenek terítéken, az egészségügy, az oktatás, a szegénység/dolgozói szegénység, a leszakadás, a nyomor, az éhezés, a korrupció mind-mind felszámolva, tehát arról fölösleges kérdezősködni.

Hát mit ad isten, nem kiderült, hogy a magyarok kétharmada (67 százalék) szerint elfogadhatatlan, hogy október 23-án ellenzéki pártok szimpatizánsai füttyel zavarták meg a miniszterelnök beszédét? De. Vérlázító, észbontó, felfoghatatlan botrány. Egy demokratikusan megválasztott miniszterelnököt kifütyülni? Ugye hogy nem tűrhetjük?
...
ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.