2016. október 6., csütörtök

EZ A SZARKUPAC NYÍLTAN, SZÉGYENTELENÜL REKESZTI KI A MAGYARSÁGBÓL A MAGYAROK 60%-ÁT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2016.10.05.


...Vasárnap este óta megy a zsonglőrködés a számokkal, a kimagyarázás, belemagyarázás, elhallgatás, a propagandamédia abszurd, de legalább összehangolt értelmezései. Mostanra hivatalos propagandává avanzsált a tételes hazugság.

Miközben több területen is jelentős problémákat lát az Európai Bizottság a magyarországi EU-támogatási rendszerben, és fennáll a veszélye annak, hogy az összes uniós támogatás kifizetését automatikusan felfüggesztik Magyarország felé (a komoly fenntartások abból erednek, hogy a pályáztatásért felelős magyar szervek nem működnek függetlenül), az Orbán-kormány tételes hazugsággal üzen Brüsszelnek. Akarom mondani, saját szurkolóinak. Hogy érezzék, mennyire fontosak ők, szakadjon az ing és a gatya a nemzeti büszkeségtől.

Magyarország  kormánya –  a fenti ábrák tanúsága szerint – mindenféle jóérzést és racionalitást zárójelbe téve, nemes egyszerűséggel a magyarok 98%-ának nevezi azokat, akik nemmel szavaztak vasárnap egy teljesen hamis, nem létező, úgynevezett álkérdésre. Tehát ne bíbelődjünk a tényekkel, a jogi baromságokkal, hanem mondjuk ki (ki is mondták): a magyarok 98 százaléka a (nem létező) kvóta ellen, azaz Orbán Viktorral és a Fidesszel szavazott. Egy nem pártpolitikai, hanem sorsdöntő nemzeti ügyben.

Elhanyagolható részletkérdésekbe ne bocsátkozzunk, főleg ilyen felfokozott győzelmi mámoros állapotok idején nem javallott ez. Hogy például 8 261 394 választópolgárból mindössze  3 338 483 (40,41%) nyilvánított véleményt, semmiképpen ne zavarja össze duzzadó magyarságtudatunkat. Szerencsére nem is zavarja. Ne hagyjuk az öröm pillanatait olyan jelentéktelen apróságokkal elrontani, mint hogy a magyarok 59,59 százaléka (= 4 922 911) magasról tett a nemzeti ügyre, vagy teljesen tudatosan tartotta magát távol az urnáktól, vagy szintén hasonló indíttatásból szabadult rá a szavazás napjára érvénytelenül voksolni.

A kételkedő, nihilista szennymagyaroknak Bayer Zsolt, a nemzet elveszett matematikusa és statisztikusa segít megérteni, hogy pontosan hogyan is kell értelmezni ezeket a számokat, mit kell mihez viszonyítani, hogy fényes legyen az a siker, mint a Salamoné. Szerencsére vasárnap óta tele vannak a televíziók stúdiói is Mráz Ágoston Sámuelekkel, Orbán Balázsokkal és egyéb polgári fegyverhordozókkal, akik a maguk során rendet raknak zavart fejeinkben.

Mert mégiscsak arról van itt szó, hogy ha 3 338 483 magyar emberből 3 282 928 nemmel szavazott, akkor a 77 089 híján 5 millió többi magyart nyugodtan ki lehet felejteni az új egységből. És lehet óbégatni, hogy történelmet írtunk. Aztán világ röhögségére Fideszként és KDNP-ként fel lehet szólítani a kormányt napjában ötször, hogy szerezzen érvényt a magyar emberek akaratának. Konkrétan ama 3,283 millió ember akaratának, akik a nemet ikszelték be. És ki...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.