2016. október 17., hétfő

FÉL ÉV UTÁN ANGLIÁBAN

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Ákos
2016.10.17.


„Sok idő telt már el azóta, hogy utoljára jelentkeztem itt, bevallom, egyre kevésbé érek rá, a videókkal azonban nagyjából tudtam követni az eseményeket. Arra gondoltam viszont, hogy ne lógjon a levegőben az itt elkezdett történet sem, gyorsan összefoglalom az eseményeket.

Elsőként is szerencsésen találtunk egy lényegesen jobb lakást, valamivel persze drágábban, mint terveztem, de igazából ez a különbség elhanyagolható (£30 havonta).

Mivel úgy hiszem, hogy az átlagos Határátkelő-követő jobban tisztában van az itteni lakáskeresés kérdésével, mint jómagam, annyi poszt született már a témában, így ezt nem is részletezem.

A történet követése és az esetleges érdeklődők kedvéért viszont hivatkozom az
ide tartozó három epizódot.

Amire rá kellett, hogy ébredjek, az a megfelelő környezet és lakás fontossága az életemben. Nem hittem volna előzőleg, hogy ha egy legalább elfogadható szintet megütő élettérbe kerülök (az első lakás is teljesítette ezt a kitételt), attól függetlenül is még komoly életszínvonalbeli és lélektani fejlődést tud előidézni egy megfelelőbb környezetre történő váltás.

Az, hogy rendesen el tudtam helyezkedni és a magaménak éreztem azt, ami körülvesz, a 66 körüli nyugalmi pulzusomat levitte egészen 58-ig, ezt megfigyelve vált nyilvánvalóvá számomra a változás..."


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.