2016. október 20., csütörtök

FELTÉVE, HA MIND EGY CELLÁBA KERÜLTÖK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2016.10.19.


Eddig sem irigyeltem a kormányhoz közel sertepertélőket (ez minden érára vonatkozik), de most már kifejezetten kezdem sajnálni a srácokat. Na jó, ez nem igaz, de akár igaz is lehetne. Mindenesetre szar érzés lehet úgy létezni ebben az egyébként sem túlságosan hosszúra szabott létben, hogy folyamatosan fosni kell tőle, ki és milyen kérdéssel találja szájba az embert.
 
Így lehetett ezzel az ország legeslegfőbb ügyésze, az Orbán nevű, a Rogán nevű, Matolcsy nevű és még számtalan nevű újegységes kétséges figura őrangyalkája is a parlamentben. Mert gondoljunk bele! Reggel felkel a mit sem sejtő sejt, megberetválkozik, felhúzza az aznapi gatyát-zokni, megpusszantja az előszobatükröt, amiért olyan gyönyörű már megint a benne látott kép és sérthetetlensége teljes tudatában bevonul az ülésterembe, ahol is majd válaszol valamit azoknak, akik kérdést mernek feltenni.
 
Erre jön egy ilyen Hadházy, aki nem tisztel se istent, se embert, se Poltot és megkérdezi. Például azt, hogy a Quaestor-ügyben sikeresen eltüntetett 1,2 milliárd forint sorsát felderítették-e, az ügyészség miért nem foglalkozik a felügyelet felelősségével és mi a túróért nem hallgatták ki Polt Péter lányának élettársát, aki történetesen Tarsoly Csaba személyi titkára volt?
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.