2016. október 13., csütörtök

FRIDERIKUSZ LERÁNTOTTA A LEPLET AZ ATV-RŐL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2016.10.13.


"Németh Szilárdot 32-33 éves kora ellenére minden tekintetben az apja, Németh Sándor irányítja, ezt mindenki tudja és így is tartja odabent. És ahogy közelről láthattam, ketten együtt teszik tönkre a tévéjüket. Szilárd nagyon kedves amatőr, aki tényleg szenvedélyesen szereti a televíziózást, de szakértelme nem sok van hozzá. Az apukája megvette neki az ATV-t, és gyermeki rajongással, ám szakmailag dilettáns módon üzemelteti" - mondja Friderikusz Sándor, aki egy interjúban beszámolt arról is, hogy az "ellenzékinek" mondott ATV tulajdonosai, a Németh-család Andrew Vajnával és Habony Árpáddal egyeztetnek az ATV programjairól. Az interjúból az is kiderül, hogy az "ellenzéki" ATV meg önként vállalkozott a kormányhirdetések offenzív sugárzására. Mindez a jéghegy csúcsa.

Bombasztikus interjút adott Friderikusz Sándor az Indexnek, amelyben tisztázza saját szerepét is azzal kapcsolatban, hogy korábban hírbe hozták Andy Vajna közpénzen "vett" TV2-jével, elmondja véleményét azokról, akik kiszolgálják a rendszert. Az interjú egyik legfontosabb megállapítása, hogy Orbán rendszerét azok a kollaboráns hazudozók tartják fenn, akik megmagyarázzák, hogy miért működnek együtt.

Az interjú legbombasztikusabb része mégis az, amelyben leleplezi az ATV működését. Az Amerikai Népszava 2010 óta írja, hogy Németh Sándor és a Hit Gyülekezete paktumot kötött Orbánnal, amelynek része az ATV is. Németh Sándor manipulálja és becsapja az ATV ellenzéki televízióját, és a háttérből ő irányít mindent.

A fia, Németh Szilárd hírigazgató, aki minden szakmai képzettség, előélet és tapasztalat nélkül azért lett az ATV hírigazgatója, mert az apja őt tudja dróton rángatni és irányítani, valójában egy báb. Az a dolga, hogy az apja és az ATV nem hitgyülis munkatársai között ütközőzónát hozzon létre, és az apja parancsait közvetítse a munkatársak felé.

Friderikusz Sándor személyében most először hallhatunk első kézből származó biztos információkat az ATV sötét és rejtett világáról. A Hit Gyülekezetét és Németh Sándort ismerők azonnal ráismernek Németh fasisztoid és diktatórikus módszereire, az egész Hit Gyülekezete primitív struktúrájára. Mindent a hozzá nem értő Németh-család maffia irányít.

Friderikusz Sándor ezzel együtt is csak a jéghegy csúcsáról beszélt, nagyon jót tenne a nyilvánosságnak, ha az ATV beváltaná Németh Szilárd fenyegetését, és beperelné a kiváló televíziós személyiséget, mert akkor a nyilvános tárgyalásokon Friderikusz ennél nyilván sokkal több mindent el tudna mesélni a Hit Gyülekezete maffia működéséről és az ATV érdekes hétköznapjairól.

Az alábbiakban szó szerint közöljük a Friderikusz-interjú ATV-re vonatkozó részeit. Egyes részeket kivastagítunk olvasóink számára:

ITT OLVASHATÓ

1 megjegyzés:

  1. Az ATV függőségem meg is szűnt a hamis próféta színre lépése óta, ahogy kezdte a hitgyüli ceremóniájába beépíteni a napi fidesz propagandát.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.