2016. október 20., csütörtök

FÜTYÜLÜNK RÁ

HUPPA BLOG
Szerző: Szele Tamás
2016.10.20.


Hát elfogták, rendőrkézen van, legyen akárhányan is, majd kiderül a sajtótájékoztatón. Persze, hogy a körúti robbantóról van szó, és azért nem tudjuk, hogy hányról, mert van egy magyar, akit Zala megyében kaptak el és van egy szerb, akit talán a Balaton mentén, szóval lehet válogatni. Ezen kívül felmerül még egy csomó kérdés, de legfőképpen az, hogy miért pont most került meg a gyanúsított?

Mert most volt rá szükség. Kérem, helyzet van, sőt, helyzetek képezik kiemelt fennforgások tárgyát, kell ilyenkor a rendőrségi szenzáció, mint egy falat kenyér, addig sem máson tanakodik a nép, amíg ezt tárgyalja. Hát most nem jobb az a kormánynak, ha a robbantó a téma, mint ha a Népszabadság sorsa? És azért van két verzió a robbantóból, hogy lehessen rajta veszekedni a kocsmában.

Azért elmenni sem lehet mellette szó nélkül. Egyelőre annyit tudunk, de legalább ezt sem biztosan, hogy a TEK három BTR-70-es páncélozott csapatszállító bevetésével elfogott egy vagy két gyanúsítottat. A gyanúsított a hírek szerint nem volt páncélozott, de lehetett hernyótalpas, ellentétben a BTR-70-esekkel, melyek azonban nyolckerekűek. Az intézkedésekre két, esetleg három, netán négy helyszínen került sor, úgymint Hévízen, Keszthelyen, Karmacson, valamint túl az Óperencián, túl a tengeren. Másik megoldás a tegnapi nap kérdőjeleire, hogy lúzercasting volt a TEK-nél és a nyerteshez kiment a vezetőség, értesíteni az örömhírről. Na, de az a lényeg, hogy van címlap, mondaná bármelyik bulvárszerkesztő.

Hát címlap, az van, nagyon is van...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.