2016. október 17., hétfő

HERR PECINA, NE NÉZZEN HÜLYÉNEK MINKET! BŐVEN ELÉG, HOGY AZ ÖN ÁLTAL TISZTELT ORBÁN NEVŰ EZT TESZI NAPONTA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H. A.
2016.10.16.


Az a helyzet állt elő, hogy miközben a lakájmédiában (a Ripost-Origo-888 tengelyen) elindult a körbelejáratás a Simicska Lajos tulajdonában lévő médiatermékekkel (Magyar Nemzet, mno.hu, HírTv) kapcsolatban, ami nyilván előrevetíti, hogy a G nap után átrajzolódott, egyáltalán nem létező magyar médiapiac soron következő, kilövésre ítélt áldozatai valójában kik lesznek, szerintem beszéljünk még egy kicsit a Népszabadságról. Mert különben azt hiszik a fiúk, hogy ebbe is belefáradunk, hazamegyünk, elfelejtjük.

Szerencsére adott ehhez egy Heinrich Pecina nevű – mint kiderült – számlacsalással vádolt gazember -, aki alig több mint egy héttel ezelőtt, egy péntekről szombatra virradó éjjelen eldöntötte, hogy minden előzetes értesítés, felvilágosítás és miheztartási útmutatás hiányában megszünteti a Népszabadságot. Kizárta a szerkesztőséget a szerkesztőségből anélkül, hogy előtte a szemükbe nézett volna legalább egy pillanatra, egyoldalúan hozott, önkényes döntés alapján meggátolta őket abban, hogy a munkaeszközeikhez, levelezésükhöz hozzáférjenek, személyes tárgyaikat átmenetileg lefoglalta, a nol.hu archívumát pedig szintén minden magyarázat nélkül eltávolította/hozzáférhetetlenné tette. Egyszóval kész tények elé állította őket. Ahogy az Orbán nevű ember és kormány szokta ezt az országot hetedik éve.

Teljesen életszerű, nem? Heinrich Pecina úgy ébredt egy pénteki napon, hogy lekapcsolja a villanyt Magyarország legnagyobb példányszámú napilapjánál, és gazdaságilag racionális döntésnek titulálja azt. Szóval Pecina – akit saját bevallása szerint a kölcsönös tisztelet, nem pedig a függőség kapcsolja össze Orbán Viktorral (az egyélőistent senkivel, egészen biztosan senkivel nem kapcsolhatja össze a tisztelet) – gennyedék puccsának egy hetes fordulóján egy osztrák lapból üzente meg, hogy az emberek leszarták a Népszabadságot, hát nem volt mit tenni...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.