2016. október 19., szerda

KI FÜTYÜL

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2016.10.18.


Hajnali 4 óra 12 perc van. Lejárt a 72 órás határidő, ettől a pillanattól van JOGERŐS tüntetési helyszínünk a Kossuth tér sarkában, a Vértanúk terén, hogy kifütyüljük Orbán Viktort.

Van aki beszél, van aki cselekszik. Miközben a délutáni Blaha Lujza téri zászlólobogtató dzsembori szervezői épp kínosan magyarázkodnak híveiknek, miért is nem a Kossuth térnél tartják "ellenzéki" tüntetésüket, jókat mosolygok. Ezek a szervezők ugyanis épp azt mondogatják, hogy azért, mert ott lehetetlen lett volna tüntetési helyszínhez jutni. Valamennyire igazuk van. NEKIK valóban lehetetlen. Leginkább azért, mert meg sem próbálták. A hegymászás ugyanis azzal kezdődik, hogy az ember nekiindul. Ha nem is indul neki, akkor biztos, hogy nem lesz hegymászás. Hát én meg megpróbáltam. És SIKERÜLT. Kettő is, csaxólok. Délelőtt 10 órától 13 óráig az Alkotmány utca Kossuth téri beszájadzásánál leszünk, szintén JOGERŐSEN, tüntetéssel, 15 órától meg a Vértanúk terén, a Kossuth tér sarkában, hogy hangot adjunk nemtetszésünknek: ne egy Diktátor ünnepelje már a forradalmat, mert az hányinger.

Megőrült a Hatalom, hogy tüntetési jóváhagyásokat ad nekem? Nem, nem őrült meg. Csakhát ha a bejelentőnek van múltja, akkor azt bizony mérlegelniük kell. Például azt, hogy én vezettem azt a csapatot 2015. március 15-én, amelyik először kifütyülte Orbánt a Múzeum körúton. És akkor nem jelentettünk be semmit, csak odamentünk, belevegyültünk a fidesznyik tömegbe, aztán hadd szóljon. Volt is haddelhadd, zavar az Erőben, de persze ezzel megteremtettük Orbán kifütyülésének hagyományát. Meg azt, hogy a Hatalom tudja: ha a Tuareg azt mondja, hogy kifütyüli Orbánt, akkor meg is teszi, mert olyan. És akkor Hataloméknak mérlegelni kell, mi a jobb: ha beszivárognak emberek ünneplő állampolgárnak álcázva, és odabent zendítenek rá, vagy ha egy nagy blokkban ezt távolabbról teszik. És nincs jó döntésük, csak kevésbé rossz, valamelyik ujjukat MINDENKÉPP meg kell harapni, és megharapták, amelyik kevésbé fáj...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.