2016. október 14., péntek

LÁNYOK, LÁNYOK, SZÉP LEÁNYOK

TÖRÖK MONIKA BLOGJA
Szerző: Török Monika
2016.10.11.


Nem nagy titok, aki ismer, tudja, hogy szekérderéknyi lányom van. Szám szerint három. Fiam is van, de ő már megszokta a helyzetet - nem is volt más választása szegénykémnek, egyszem férfiember, szívem csücske, akárcsak a többi.

Na de hogy a lányok.

Az tiszta sor, akárcsak az állatvilágban, hogy az ivarérettséget elérvén bizony nagyon-nagyon kerülgetni kell egymást. Amennyire csüngtünk anyucin, pont olyan intenzitással leszünk vele kritikusak, ellenségesek, agresszívek is olykor - aztán majd az egész megszelidül, csak idegrendszer kell hozzá meg idő. 

Ha az embernek három lánya van, az a fajlagos intimbetét-felhasználáson túl még egy csomó problémát is felvet.
Mert kinek van joga előbb használni a fürdőszobát. Kié a melltartó, a nejlonharisnya, a szempillaspirál. Ki mosogat, ki tereget, ki vigye ki a szemetet. Az egyik hippi, a másik konzervatív, a harmadik meg street dancer. Az egyik szeret beszélni, kurva sokat, a másik nem. Ki hagyta már megint bedugva a töltőt és hol a cigim.

Eddig még semmi újat nem mondtam a harcedzetteknek, maximum a fiamat lehet sajnálni, akit egyszerre négy menstruáló nő küld el boltba hisztériázva.

Hanem aztán jönnek a párkapcsolatok. Annak minden velejárójával. Félted a lányod, büszke is vagy rá, mert már olyan szép, nagy és okos. Különböző szimpatikus vagy meghökkentő fiatalemberekkel ismerkedsz össze. Mire végre megjegyzed a nevüket, már rég a trashben vannak. Ki mikor kit hozhat haza. Sunnyogások reggelente a fürdőszobában. Zavart nevetgélések a konyhában, idétlenkedés, egymás kerülgetése a nappaliban. Mire megtanulod, melyik mit szeret igazán ebédre, már a trashben... 

Nem könnyű, na...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.