2016. október 30., vasárnap

MI AZ A BIOROBOT?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Para-Kovács Imre
2016.10.29.


Nehéz olyan politikusok és szavazók között élni, akik a Star Wars szintjén értelmezik a politikát, és külön kérésük minden esetben, hogy erőteljes színekkel jelezzék nekik a szereplők hovatartozását, mivel a tumultuózus jelenetekben nehéz lenne követni az eseményeket, ha színes ruhák, kockás ingek vagy zöld sapkák zavarnák az élvezetet. Legyenek a jók fehérben, a rosszak feketében, a többiek pedig lehetőleg haljanak meg az eleje főcím alatt, hogy később ne kelljen velük foglalkozni.

Én legalábbis valami ilyesmire gondoltam Bokros Lajos (Modern Magyarországért Párt) beszéde közben, amit a kumulatív ellenzék éppen összefogni kívánó része előtt mondott a Blahán. Arra tett ugyanis javaslatot, hogy a független és/vagy baloldali/liberális/konzervatív sajtó a választásokig hátralévő 500 napban ne fanyalogjon, ne kritizáljon, hanem támogassa teljes mellszélességgel az Összefogást, mert ez az egyetlen módja Orbán Viktor leváltásának.

Gyurcsány Ferenc hozzáfűzte, hogy aki gyurcsányozik, az Orbánt támogatja.

Igen, önök jól látják: Magyarországon mindenki meghülyült, kormány, ellenzék, szavazók, nem szavazók, a teljes körzetet le kéne zárni, és vegyvédelmi öltözékben, önvédelmi fegyverrel ellátott pszichiátereket küldeni a térségbe, amíg a helyzet nem javul. Üzenjünk Brüsszelnek, küldjenek orvosi segítséget, bombázzák antidepresszánsokkal Budapestet és
a vidéket, ne figyeljenek oda arra, amit mondunk, de arra sem, amit csinálunk...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.