2016. október 21., péntek

MINDEN MÁSRA MEG OTT VAN KÓSA LAJOS, A FÖLDBUTA, SZÓTAGOLVA OKOSKODÓ SZELLEMI VILÁGÍTÓTORONY

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H.A.
2016.10.20.


...Szerinted te mennyire vagy bárminek a megmondhatója és mennyire vagy az az ember, aki eldöntheti, ki a hazaáruló, ki nem, ki az albérlő és ki a betörő, Lajos? Az, aki az MTI-től próbálja megérdeklődni, hogy mit is szokott gondolni ő általában az érvénytelen népszavazásokról, azzal miről lehetne érdemben szót váltani?

Az a helyzet van szerintem, hogy bár mindig lesz 2-3 hülye, aki félrenyom, nem tudja, melyik világon van, aki megvásárolható, elnézi, azt sem tudja melyik gombnak mi a szerepe (ezért igen, meglesz az a 2-3 hiányzó szavazat is), de elképesztően nagy égés, hogy az állampárt ezen a lejtős pályán is ide süllyedt. Már üzletelni, számolgatni kell, hogy hátha becsúszik valami nem remélt szavazat az ellenzéktől, a független ellenzéktől, vagy az ellenzéknek egyre kevésbé tekinthető MSZP-től, aki tegnap pontosan és szó szerint egy követ fújt a kormánypárttal a Jobbik ellenében.

Visszatérve: ha most így hisztériázol Lajos, amikor még csak arról beszéltünk, hogy az összelopkodott pénzek tengerében a letelepedési kötvényes konstrukció kiütése parányi kis lyukat képezne, hogy fogtok óbégatni, amikor egyszer váratlanul elveszítitek a választást? Tudod milyen albérlők ezek, Lajos? Olyanok, akik egy közbeékelt csaló ingatlaniroda révén vették ki a lakást, így a tulajdonosnak nem hogy haszna nincs az üzletből, de neki kell ráfizetnie. Ilyen a ti letelepedési kötvényes bulitok, kár, hogy a tulajdonosok a magyar adófizetők, a csalók meg ti vagytok egytől egyig, akik falaztok ennek az ordénáré gazemberségnek. Milyen hazafiság az Lajos, hogy
a tulajdonos az albérlői számát, adatait sem ismeri, nem beszélve arról, hogy azt sem tudja, mennyit fizetnek neki? Tudod mi a vicces? Hogy még az is megtörténhet, hogy a újegység 98%-a nem akar letelepedési kötvényt, de arról nem kérdeztétek meg, eldöntöttétek helyette, most meg hazaárulásról hörögtök.

Úgy áll a dolog, Lajos, hogy nincs az a lábszagú vicc, az a mindentől elrugaszkodott hasonlat, amivel ebből a helyzetből ki lehetne nektek mászni. Arcvesztés ez már így is, úgy is, bár tartok tőle, hogy ezt a kifejezést te nem ismerheted. A hazaárulózás már nem segít rajtatok, elkoptattátok, kiüresítettétek, tartalmuktól megfosztottátok az olyan szavakat, amik valaha jelentettek valamit. Ugyanazzal a módszerrel, ahogy a közpénzt megfosztottátok közpénz jellegétől, úgy értétek el, hogy a hazafi kifejezés is elveszítse jellegét. Nem megy az a végtelenségig, hogy olyasmivel vádoltok mindenki mást, amit ti röhögve elkövettek.

A nem létező hazafiság és hazaárulás összefüggéseiben szerintem a kötvényes biznisz az utóbbiba sorolható. És tudod miért, Lajos? Mert a magyarság élet-halál harcát, az ország, a kontinens és az egész világegyetem megvédését tűztétek a zászlótokra, de nem vagytok hajlandóak lemondani a milliárdos haszonról. Nem adjátok az üzletet, mert nektek a haza ott van, ahol a haszon van. Minden másra meg ott van Kósa Lajos, a seggbuta, szótagolva okoskodó szellemi világítótorony. Ő a mérce a Fidesz számára, az ő szintjére próbálják lebutítani ezt a nyomorult országot. Hát ez az igazán szomorú.


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.